Reklam

CSKA Moskva - Real Madrid: 1

Matchcenter
14 januari 2020 at 18:00 - Basket, Europa - Euroleague
14 jan 2020 at 08:22 (Uppdaterad 14 jan 2020 at 19:56) 14/01
33
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 5/10
Hit/Miss: 60-55
10bet Spela nu hos 10bet
Euroleague

Hyfsad match i Euroleague ikväll. Sänds glädjande nog på Viaplay den här. De mest framgångsrika lagen i Europa någonsin skulle jag säga gör upp i en grundseriematch. Det här kan mycket väl sen också vara finalen i Euroleague i vår. Två absoluta topplag. Real har varit bäst hittills i Euroleague. CSKA har tre förluster mer, men är absolut med uppe i toppen.

Tittar man på uppställningarna så är det europeisk toppklass var man än tittar. Två otroligt starka lag. Reals uppställning med lite mer spets dock. Real är det lite bättre laget. 

Hemmaplan avgör

Jag tycker ändå det är CSKA som ska spelas. Skillnaden mellan lagen i nivå är marginell. Men så är det hemmaplan för CSKA och det betyder i en sådan här match hur mycket som helst. Det är ofta det sista lilla som avgör. Real kan svälja en förlust på bortaplan här. CSKA behöver visa för sig själva och alla andra att man åtminstone klarar av Real på hemmaplan.

Ganska enkel och simpel motivering denna gång men det är faktiskt inte svårare. Hemmaplanen väger tyngre än faktumet att Real är lite bättre och därför ska CSKA vara favorit.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback