advert

Crystal Palace - Liverpool

29 oktober 2016 at 20:30 - Fotboll, England - Premier League
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Crystal Palace välkomnar ett leende Liverpool till Selhurst Park i Premier Leagues 10:e omgång. Ett Liverpool i hysterisk form spelar för att gå upp i serieledning. Kan Benteke stoppa sina forna lagkamrater?

Upplagt för målfest när två offensivt skickliga lag drabbar samman i den sena lördagsmatchen. De senaste 8 matcherna lagen emellan har gått över 2,5 mål. Senast lagen möttes vann Liverpool med 2-1 här efter att Benteke fixat straff i 96:e minuten som han själv slog in. Benteke passade inte in i Klopps fotbollsfilosofi och har nu bytt sida till Pardews Crystal Palace. Han har inlett sejouren fint med 3 viktiga ligamål, alla på nick.

Crystal Palace har blandat och gett denna säsongen och placerar sig på en 11:e plats i ligan. Senast blev det 3-1 förlust borta mot Leicester i en händelserik match. Defensivt har det sett lite knackigt ut och laget har släppt in mål i samtliga ligamatcher i år. I andra änden har laget producerat 12 ligamål hittills och förutom starka Benteke finns Zaha och Cabaye att tillgå. Puncheon ser ut att vara tillbaka från sin vadskada vilket innebär ett stort plus för laget. Saknas gör Remy.

Liverpool har 4 vinster på sina 5 senaste matcher och allt verkar gå Klopps väg för tillfället. Laget ligger på 3:e plats i ligan med lika många poäng som City och kan gå upp i serieledning om man vinner med några bollar här. Laget spelar en underhållande fotboll med ett målsnitt på 2,20 i de 5 senaste matcherna. Trion Coutinho, Mané (4 mål) och Firmino (4 mål) trivs bra tillsammans. Till sin hjälp har de Lallana som producerat 3 assist i ligan i år. Även Sturridge knackar på dörren igen efter 2 fina mål i ligacupen i veckan. Angenäma bekymmer för Klopp.

I senaste matchen besegrades West Bromwich med 2-1 efter att laget producerat 17 avslut mot mål. Defensivt behöver laget bli vassare för att kunna utmana om ligatiteln på allvar, laget har bara hållit nollan i 1 av de 5 senaste matcherna. Det är ett utvilat Liverpool som reser till London, laget vilade alla nyckelspelare i veckans ligacupmatch där Tottenham besegrades med 2-1. Milner som gjort det fint från vänsterbacken har varit sjuk och testas sent. För övrigt inga tunga skadeavbräck inför dagens match.

Klopps offensiva fotboll ser ut att bära frukt i Liverpool och det är en fröjd att skåda laget för tillfället. Spelidéen lämnar dock ytor i defensiven vilket öppnar upp för Crystal Palace som tradtionellt är starka hemma på Selhurst Park. Förvänta er en sevärd match med mängder av målchanser.

Över 2,5 mål spelas med 6/10 units till 1,78 hos Mr Ringo.
  • Fräsch sajt
  • Tilltalande välkomstbonus
  • Bra odds
Feedback