advert

Crystal Palace - Burnley: Double chance: x2

Matchcenter
13 januari 2018 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Selhurst Park    Michael Oliver
10 jan 2018 at 16:21 (Uppdaterad 13 jan 2018 at 18:00) 10/01
28
0

Chans (1-X-2): 45-40-15%
Spelvärde: 101,75%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
888sport Spela nu hos 888sport

Lagen har nu fått en liten vila efter det tighta spelschemat kring jul/nyår. Crystal Palace har gjort det ruggigt bra under nya tränaren Roy Hodgson, men har nu en skadelista som ser allt annat än ljus ut. Burnley är skickliga på att stänga matcher och jag tror Crystal Palace kommer få problem att lösa upp ett ramstarkt bortalag.

 

Talar för spelet:

  • Burnleys insatser denna säsong, och då främst defensiven, gör att laget ligger på en minst sagt imponerande sjundeplats. Bara 19 insläppta mål talar sitt tydliga språk om att laget lyckats sätta försvarsspelet. En del hävdar att man lyckats samla på sig lite väl mycket poäng sett till hur spelet har sett ut, jag vill dock hävda att man lyckats visa upp ett försvarsspel som få andra lag i ligan kan mäta sig med.
  • Crystal Palace har gjort det riktigt bra under december månad med en rad imponerande resultat. En spelare som verkligen stuckit ut är Zaha som verkar hittat tillbaka till det fina spel han visade upp för ett par år sedan. Han, tillsammans med ett gäng andra nyckelspelare, har dock matchats hårt och jag tror den fina sviten laget nu har snart kommer få ge vika.
  • Lång skadelista hos hemmalaget. I senaste FA-cupmatchen fick dessutom både Townsend och Schlupp utgå med skador. Sen innan finns Wickham, Sakho, Dann, Puncheon och Ward på skadelistan.
  • Tycker det passar bättre för Crystal Palace när man får ligga på omställningar, något man inte kan räkna med mot ett försvarsinriktat Burnley. Jag tycker inte man har spelarna för att luckra upp detta starka försvar.
  • Burnley är lite utav ett boogeyteam för Crystal Palace då man har tre raka förluster lagen emellan.

 

Se upp för:

  • Crystal Palace är i grunden ett bättre fotbollslag än vad Burnley är, men som sagt. Burnley är så säkra på sin sak när det kommer till att försvara, att jag tror Crystal Palace kommer få stora problem att komma igenom motståndarförsvaret.
  • Komplett sportprodukt
  • Bra mobilupplevelse
  • Innovativa kampanjer

Kommentarer

Feedback