Reklam

Crystal Palace - Bournemouth: Över 2,5 Mål

Matchcenter
3 december 2019 at 20:30 - Fotboll, England - Premier League
Selhurst Park    Anthony Taylor
2 dec 2019 at 19:10 (Uppdaterad 3 dec 2019 at 22:25) 02/12
51
+1
Chans (över-under): 53-47%
Spelvärde: 108,65%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-0
CoolBet Spela nu hos CoolBet

Nyckelfaktorer:
- Zaha har hittat formen och är viktig för Crystal Palace offensiv
- Flera tunga skador i Crystal Palace backlinje
- Bournemouths defensiv har inte imponerat senaste matcherna

Crystal Palace vann äntligen i helgen efter att ha förlorat tre raka matcher innan. Zaha har varit deras viktigaste spelare för offensiven de senaste säsongerna, men har inlett denna säsongen väldigt trögt. Nu verkar formen ha kommit tillbaka och han gjorde sitt andra mål på två matcher senast mot Burnley och en Zaha i form är ett måste för att Palace offensiv ska fungera.
Mittbacken Scott Dann gick ut skadad mot Burnley och är bekräftat att han missar matchen. Ward och Cahill är två startspelare i backlinjen som också saknas.

I Bournemouth saknas King, som är viktigt för Bournemouths offensiv och Solanke har ersatt honom och har inte imponerat. Försvaret har inte imponerat senaste matcherna och det har släppt sju mål senaste tre matcherna och Eddie Howe står för en offensiv spelfilosofi.

Spelet bygger omständigheterna i Crystal Palace inför denna matchen. Zaha med stigande form, i kombination med en backlinje som saknar tre ordinarie spelare i den. Nu kommer Tomkins och Sakho bilda mittbackspar för första gången i år och det är endast två dagar mellan matcherna så inte mycket tid att spela ihop sig på. Crystal Palace brukar vara målsnåla på hemmaplan men med de nämnda förutsättningarna tycker jag det är lite över 50% chans på Ö2,5 och hittar spelvärde till 2,05

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback