Reklam

Crvena Zvezda - Panathinaikos: 1

Matchcenter
5 februari 2020 at 19:00 - Basket, Europa - Euroleague
4 feb 2020 at 09:51 (Uppdaterad 5 feb 2020 at 21:02) 04/02
27
0
Chans (1-2): 47-53%
Spelvärde: 110,45%
Lägsta spelbara odds: 2,13
Units: 6/10
Hit/Miss: 78-73
Bethard Spela nu hos Bethard
Euroleague

Ingen bra period för Röda Stjärnan just nu men man är faktiskt fortfarande med i slutspelsstriden. Det är otroligt jämnt runt strecket och man är bara två segrar bakom. 

Panathinaikos är lite högre upp i tabellen och är nu på en någorlunda säker slutspelsplats. Kan ändras fort dock med tanke på hur jämnt det är. De är under press.

En viktig parameter i Euroleague är att hemmaplan betyder extremt mycket. Lagen är inte alls lika vana vid långa bortaresor som man är i exempelvis NBA. Spelarna trivs sämre på resande fot och hemmastödet påverkar domarna mer här i Europa. Man ser det i tabellen år efter år. Det är bara fyra lag som har plusstatistik på bortaplan i Euroleague i år. Det är också bara Efes som har riktigt bra siffror. De har faktiskt sjukt bra siffror, 10-1 borta. Sen har tvåan och trean i bortatabellen 7-4 ett lag har 6-5 och sen kommer Panathinaikos på 4-6. 

Om man ska jämföra det med lagens prestation på hemmaplan så kan det noteras att det bara är fyra lag i Euroleague som inte har plus på hemmaplan.

Oflyt hemma hittills för Röda Stjärnan

Röda Stjärnan har 5-7 hemma varav två övertidsförluster. Riktigt svagt, de brukar vara hemmastarka men i år har det funkat bättre borta för dem.

Men ni ser. Röda Stjärnan är riktigt svaga hemma hittills, ändå är deras siffror helt i nivå med Panathinaikos siffror på bortaplan. Så mycket betyder hemmaplan.

Jag tycker inte alls att Panathinaikos är någon slags säker favorit här. Matchen känns mycket öppen.

Hämta en bra bettingbonus här på Betting. Ta del av alla matcher idag, tablå med sport på TV och massor av bettingtips.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback