advert

Cremonese - Olbia

16 oktober 2016 at 16:30 - Annan
7 apr 2017 at 14:59 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04


Vi blickar mot Lega Pro Grupp A där topplaget Cremonese siktar högt denna säsong och är starka på hemmaplan. Man tar emot nykomlingen Olbia som varit mycket upp och ner, fast på resande fot går det urdåligt, och nu saknar man en del spelare. Cremonese bara vinner?!

Hemmalaget Cremonese har tagit in flera intressanta spelare till denna säsong, en hel del med erfarenhet från Serie B bland annat. Man har som mål att ta sig upp till just Serie B och säsongen har börjat ganska bra. Man är i nuläget 5 poäng upp till förra årets succé-lag i Coppa Italia, nämligen Alessandria som vunnit alla förutom 1 match, det var den hemma mot just Cremonese.

Man har även tagit en tränare Tesser som tränare Avellino förra säsongen. Han spelar gärna lite offensiv fotboll som passar detta Cremonese väldigt bra, speciellt på hemmaplan där man är väldigt starka. Faktum är att om man räknar in förra säsongen så har man 10 vinster och 2 förluster på hemmaplan på de 12 senaste i ligan. Ganska bra. Denna säsong har man 3 vinster och 1 förlust, förlusten kom mot fjärdeplacerade Piacenza, och Cremonese ligger just nu 3a. I hemmalaget så stryker vi mittfältaren Porcari som är ett avbräck. Men även anfallaren Perulli saknas, dock inget större avbräck.

Och så har vi då nykomlingen Olbia som har har gått väldigt starkt på hemmaplan än så länge. 3 segrar och 1 oavgjord. Men det har också gått riktigt dåligt på bortaplan, 1 oavgjord och 3 förluster. Det märks att här har vi ett lag som stärks av att spela inför sina fans men som inte har vad som krävs att ta ner de större och bättre lagen på bortaplan. För det är en viss skillnad att komma underifrån i dessa lägre serier. Men man har ju också tagit in lite erfarna spelare såsom Cossu och Pisano bland annat som har spelat i Serie A med Cagliari i flera säsonger.

Men nu är det ju såhär att både mittfältare Cossu och backen Pisano saknas här vilket är två tunga avbräck. Även ordinarie anfallare Kouko saknas här, även det ett tungt avbräck. Mittfältaren Feola styrker vi också, dock inget större avbräck men har ändå 3 matcher (varav 2 från start) av 8 möjliga innanför västen. Sen är ordinarie mittfältaren Muroni ett frågetecken och kommer testas sent. Och ett lag som Olbia behöver alla spelare av kvalité dom kan få i såna här matcher så det är såklart det är kännbara avbräck när minst 3 spelare ordinarie saknas.

Nä Cremonese är ett klart bättre lag och ska man kandidera som ett lag som ska gå upp, som ju är målet, så ska matcher som denna mot en nykomling på hemmaplan vinnas. Jag spelar Cremonese att vinna till oddset 1.71 som finns hos ComeOn. Vi trycker in en högre insats på detta!
  • 200% upp till 1500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar
Feedback