Reklam

Corentin Moutet - Daniel Altmaier: 1 - Speltips & Rekar

Matchcenter
26 juli 2022 at 17:50 - Tennis, ATP
Court 1, ITC Stella Maris
25 jul 2022 at 07:38 (Uppdaterad 26 jul 2022 at 19:36) 25/07
78
+1
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 110,20%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 7/10
Hit/Miss: 2-0
Bethard Till Bethard
Det går absolut att sjunka ännu djupare, men Altmaier är definitivt rejält nere i skiten just nu.

65:a i världen, Altmaier. Så det kan gå. Fem matcher har han vunnit på atp-touren den här säsongen. 18 torsk. Och då är det en sorglig blandning matcher han vunnit. Mot spelare som egentligen kanske inte borde vara med samt grusspelare på gräs. I övrigt är det bara förluster för honom. Ett par framgångsrika challengers visserligen, men det är inga superspelare han slagit där heller direkt.

Detta att jämföra med Moutet, som också haft ett svagt år. Men Moutet har 6-6 i matchstatistik på atp-touren. Det är åtminstone bättre, det får man säga.

Det är dock inga siffror som får mig att rekommendera det här spelet.

Båda två har knackig form men Altmaier, han är verkligen värdelös just nu. Hans senaste två turneringar är Båstad där han verkligen inte träffade bollen och förlorade mot en svag Elias Ymer. Sen Hamburg där han mötte en högst sliten Cerundolo men han lyckades ändå förlora. Moutets form också knackig. Faktiskt också mött Elias Ymer senaste veckorna, två gånger till och med. Han slog honom först enkelt och sen en mycket jämn, kanske lite orättvis förlust senast. Men om man ska ta Elias Ymer som ett mått, över två matcher var Moutet klart bättre. Altmaier var inte riktigt nära mot samma motståndare.

Jämna odds, Moutet klar favorit, bara att köra.

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback