Reklam

Córdoba - Granada: Över 2,5 Mål

Matchcenter
18 februari 2018 at 16:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio El Arcangel
18 feb 2018 at 12:41 (Uppdaterad 18 feb 2018 at 17:47) 18/02
62
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Det ska spelas fotboll på Estadio El Arcangel under söndagen då Cordoba tar emot Granada. Två lag som är väldigt intresserade av tre poäng och det borde ge oss en öppen matchbild med många mål.

Cordoba har inte alls haft någon rolig säsong så här långt då laget placerar sig på en 20:e plats i Segundan. Just nu är det hela elva poäng upp till Almeria på säker mark så det är verkligen dags att röra på sig om det inte ska bli spel i den spanska tredjeligan nästa säsong. Ska vi kika på vad som inte fungerar så är det utan tvekan det defensiva spelet. De har släppt in 49 mål så här långt och det är flest i hela ligan. I senaste omgången åkte de dessutom på en ordentlig smäll då de förlorade mot Tenerife med hela 5-1. Fokus borde ligga på försvarsspelet men det kommer inte ske på hemmaplan i det utsatta läget som de befinner sig i. Här är det full gas framåt som gäller och de har en ganska stark offensiv för att vara ett bottenlag. Vi ska hålla extra koll på anfallaren Sergio Guardiola Navarro som haft en riktigt bra säsong. 14 fullträffar i ett lag som Cordoba säger det mesta och han lär fortsätta leverera om det ska bli tre pinnar här.

Granada hade en trög start på säsongen men har spelat upp sig ordentligt då laget befinner sig på en 5:e plats. Siktet är utan tvekan inställt på en av de två direktplatserna som finns och just nu är det fyra pinnar upp till Cadiz. Dessutom har de flera lag jagandes bakom så vi kommer inte få se ett Granada som på något sätt är nöjda med en poäng i den här matchen. Formen är god med tre segrar på de fyra senaste omgångarna men samtliga segrar har de tagit på hemmagräs, där de är betydligt starkare än på resande fot. På bortaplan har de facit 2-5-6 så här långt och det är även på bortaplan som de släpper in merparten av sina mål. Till dagens match har de dessutom två tunga avbräck i det defensiva då varken Montoro eller Baena kommer till spel. Det lär innebära ett mer offensivt mittfält, vilket givetvis gynnar överspelet. De har haft det lite trögt med målskyttet på bortaplan ska nämnas, men nu ställs de mot ligans sämsta försvar så visst borde de bidra till överspelet.

Talar för spelet:

  • Cordoba har hela elva poäng upp till säker mark och kommer absolut inte nöja sig med annat än tre poäng här. Det borde innebära ett offensivt upplägg.
  • Granada jagar en direktplats och har dessutom flera lag flåsandes i nacken. De kommer inte heller nöja sig med annat än tre poäng idag.
  • Cordoba åkte på en ordentlig smäll i senaste omgången mot Tenerife och är dessutom det lag som släppt in flest mål så här långt.
  • Granada har många fina anfallsspelare i truppen men bakåt ser det inte lika roligt ut. Har dessutom två defensiva avbräck i Montoro och Baena.

/[email protected]

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback