Reklam

Córdoba - Deportivo La Coruña: Över 2,5 Mål

Matchcenter
20 oktober 2018 at 20:00 - Fotboll, Spanien - Segunda División
Estadio El Arcangel
20 okt 2018 at 10:45 (Uppdaterad 20 okt 2018 at 21:54) 20/10
38
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 126,00%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss: 1-1
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Intressant möte i den spanska andraligan under lördagen där Cordoba tar emot Deportivo La Coruna hemma på Estadio El Arcangel. Det svänger ordentligt om Cordoba och idag tycker jag det är passande motstånd för att få se ett målkalas till fint odds.

Cordoba har fått en usel start på den här säsongen då laget placerar sig i botten av Segundan med endast sex poäng på kontot. Om vi ska kika på vad som varit problemet så här långt så kan vi knappast klandra det offensiva spelet. Tio mål framåt är en hyfsad siffra och laget hade även ordentlig islossning i veckans cupmatch mot Elche (4-1). Där finns det självförtroende och de har utan tvekan kapacitet framåt för att ruska om Deportivo. Vänder vi på det hela så ser vi dock lagets stora bekymmer, nämligen det defensiva spelet. Det ser oftast väldigt virrigt ut och ett snitt på strax över två insläppta per match håller helt enkelt inte. Då har de ändå ställts mot lag som inte är särskilt vassa i den offensiva biten, vilket det blir ändring på idag.

Deportivo La Coruna har siktet inställt på en återkomst till La Liga och laget finns med i toppen av Segundan på en tredjeplats med 18 inspelade poäng. Inte heller formen går det att klaga på då Depor plockat tre vinster och ett kryss på de fyra senaste matcherna. Senast körde de över Elche (4-0) ordentligt på hemmaplan och då ska det ändå nämnas att skyttekungen Quique var avstängd i den matchen. Han finns tillbaka här och det ger givetvis ytterligare skjuts i en offensiv som är väldigt fin. Kikar vi defensivt är jag inte lika imponerad av Deportivo och de har haft en del problem just på bortaplan. Förvisso höll de nollan i bortapremiären mot Extremadura (1-0) men sedan har de släppt in sex mål på fyra bortamatcher, om vi räknar med en kamp i Copa del Rey.

Det här är två lag som gillar den offensiva fotbollen och jag tror vi får se en match helt i publikens smak. Över 2,5 mål känns otroligt bra och speciellt när Betfair erbjuder höga 2,10 för det. Här dunkar vi in!

/[email protected]

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback