Reklam

Columbus Blue Jackets - Washington Capitals: Över 5,5 Mål

Matchcenter
18 april 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
Nationwide Arena
17 apr 2018 at 16:05 (Uppdaterad 18 apr 2018 at 05:30) 17/04
20
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 108,35%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson
Inatt är det dags för match tre mellan Columbus och Washington där Blue Jackets har tagit en 2-0 ledning. Det är vinna eller försvinna för Capitals, men med tanke på hur det sett ut vågar jag ej lita på något lag. Offensiven däremot trycker jag på.

Columbus har stått för två imponerande insatser hittills där man vunnit med 4-3 respektive 5-4, båda dessutom på övertid. Man har skaffat sig ett mentalt övertag på Caps inför fortsättningen, men det finns absolut ingen tid att börja slappna av. Även om man kanske omedvetet kanske gör det en aning. Columbus har alltså sprutat in nio mål på de här två matcherna och som många trodde så höll inte Grubauer måttet och byttes inför period tre senast ut till förmån för Braden Holtby. Något som jag tror kommer att vara ett lyft för Washington, men kommer det att hjälpa dem till seger? Jag är tveksam även om jag tycker att oddset på Caps är det som är mest spelbart av dem två. Washington spelade bra senast, men fick inte hål på en storspelande Bobrovsky. Eller ja, man gjorde fyra mål på 50 skott, men tyvärr räckte det inte. Ska man vinna idag så kommer det förmodligen inte vara någon match som slutar med ett målsnålt resultat. Jag tror återigen på en match där chanserna avlöser varandra och spelar lagen som man gjort de två första matcherna så finns det goda möjligheter till minst sex mål idag också.

Talar för spelet

  • De två tidigare mötena i den här serien har slutat med 4-3 och 5-4 som sagt. Båda lagen har bra form på sin offensiv och med tanke på att det spelmässigt funkat ganska bra för båda lagen så bör vi ha goda chanser idag igen till överspel. Att de spelar i Columbus tror jag inte har någon större betydelse.
  • Washington har offensiv kapacitet så dem är jag inte speciellt oroliga för. Problemet tror jag blir Columbus isåfall, men samtidigt så har Washington haft brutalt svårt att spela mot Blue Jackets typ av spel och fortsätter Columbus på samma spår så lär det trilla in mål idag igen.
  • De senaste veckorna har varit målkavalkad både framåt och bakåt, för båda lagen dessutom. Columbus avslutade säsongen på ett lysande sätt offensiv och man sprutade in mål sista månaden.

Talar emot spelet

  • Caps måste få bukt på Columbus snabba spelvändningar och förmodligen kommer man vara lite mer tillbakadragna just idag när man spelar på resande fot. Hemma var man lite för offensiva i vissa lägen och det straffade sig.
  • Ingen målvakt är i skrivande stund bekräftad, men det vore tjänstefel att inte ställa en rutinerad Holtby idag. Det kommer knappast bli sämre och jag tror på ett litet lyft för Caps del.

Det har varit två matcher där båda lagen spelat bra offensiv ishockey och det finns ingen anledning att tro att det inte kommer bli offensivt idag också. Överspelet betalar bra och jag testar över 5.5 mål till oddset 1.97 hos betsson.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback