Reklam

Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning: 2

Matchcenter
1 januari 2018 at 00:00 - Hockey, USA - NHL
Nationwide Arena
31 dec 2017 at 18:26 (Uppdaterad 1 jan 2018 at 10:38) 31/12
22
0

Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 106,59%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-5
Bethard Spela nu hos Bethard
Vi avslutar ett positivt år med ett förmodligen positivt spel och resultat för natten. Columbus spelar på nyårsnatten hemma mot ligans bästa lag Tampa och det med en hel del problem. Hade man haft ett ordinarie lag hade man haft bra chans, nu är de klart försämrade och vi hugger direkt på Tampa.

Columbus har sedan förra säsongen blivit ett bra lag som de flesta nu måste räkna med. På pappret är man skickliga och har en bred trupp som har alla möjligheter att gå långt. Man är bra bakåt, har en bra målvakt och är vassa offensivt. Man är ett ganska komplett lag enligt mig. Till kvällens match borde man såklart ha bra chans och det har man med tanke på att de tär NHL, men chanserna är klart försämrade med avbräcken man har. Motståndarna på andra sidan är trots allt Tampa Bay och det är ligans bästa lag den här säsongen. Columbus är starka hemma och klart bättre där än på resande fot, men Tampa är Tampa och man har visat långa stunder hur bra man kan vara. Tampa har också ett par skador, men skadorna hos Columbus är klart mer kännbara. Dagens oddssättning kanske hade funkat om Blue Jackets haft med spelarna, men i dagens läge köper jag inte det. Det är min stora anledning till detta spel.

Talar för spelet

  • Tampa är ligans bästa lag utan tvekan den här första halvan. Vasilevsky har varit fenomenal, backsidan likaså och offensiven ännu bättre.
  • Båda lagen saknar ett par killar, men avbräcken hos Columbus är klart mer kännbara då det är fyra toppspelare. Alexander Wennberg, Cam Atkinson, Brandon Dubinsky och Ryan Murray är alla otillgängliga och det räcker egentligen gott och väl för mig.
  • Stamkos och Kucherov är de två bästa den här säsongen. Fungerar som handen i handsken tillsammans och slutar aldrig producera.

Talar emot spelet

  • Columbus är erkänt starka på hemmaplan och inget lag har det lätt där. 14-6-0 är raden hemma och det om nåt sätter dem i respekt.
  • Som vanligt när jag går emot Columbus så finns det alltid en sista utpost som kan rädda dem och det är Sergej Bobrovsky. Han är en av ligans bästa målvakter och otroligt bra på hemmaplan.

Två jämna lag i grunden med liten fördel Tampa. Med dessa avbräck hos Columbus så känns det givet att spela på Tampa trots deras hemmastyrka. Jag testar Tampa Bay inklusive OT/SO hos bethard.

Gott nytt år!!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback