Reklam

Columbus Blue Jackets - Philadelphia Flyers: Över 5,5

Matchcenter
17 februari 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
16 feb 2018 at 13:28 (Uppdaterad 17 feb 2018 at 17:59) 16/02
25
0
Chans (över-under): 54-46%
Spelvärde: 105,30%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-2
10Bet Spela nu hos 10Bet
Fredagar i Nordamerika och NHL brukar vara en liten vilodag inför helgen och dess matcher. Natten mot lördag står det bara fyra matcher på schemat och en av dem är mellan Columbus och Philadelphia.

Senast Columbus spelade var för två dagar sedan när överspelet klickades in enkelt i bortamatchen mot Toronto. Siffrorna skrevs till 6-3 till Leafs i en match där hemmalaget var väldigt effektiva när de fick sina lägen och Columbus otroligt ineffektiva med bara tre mål på 57 skott. Det positiva i det hela är väl att man ändå skapar många bra lägen och att offensiven trots alla missade chanser börjar komma tillbaka. I grund och botten tycker jag att man har ett bra offensivt lag som framförallt gillar att vara offensiva på hemmaplan. Jämför man med ett par veckor tillbaka så är man ett helt nytt lag nu igen när man fått tillbaka alla viktiga kuggar offensivt efter att de gått skadade under en tid. Inatt tar man emot ett formtoppat Philadelphia och det blir såklart en tuff match. Jag tror återigen på en match med mycket mål. Absolut inte i samma klass som matchen senast när man mötte Toronto, men vi har definitivt ett bra läge att knäcka linan återigen. Flyers är i bra form och öser in mål för tillfället. Trots att Blue Jackets är bra hemma och inte släpper in så många mål så tror jag Flyers utan tvekan klarar av att sätta några mål. Columbus har spelat mycket bra de senaste veckorna och med lite flyt borde man förmodligen haft lite fler inspelade poäng än vad man haft de sista matcherna.

Talar för spelet

  • Två offensivt skickliga lag. Båda lagen är i grunden offensivt lagda så det är klart man lägger sitt största krut på den fronten.
  • Formen hos lagen är bra trots att man förlorade de senaste matcherna vardera. Flyers gjorde fyra mål senast och har gjort 19 mål på de senaste fem matcherna. Columbus har på de tre senaste matcherna gjort 13 mål, men haft bud på klart fler med tanke på att man skjutit 158 skott framåt på dessa.
  • CBJ hade et tufft för ett par veckor sedan med Dubinsky, Wennberg och Atkinson skadade. Det syntes på resultaten och man satsade mer på att hålla defensiven. Nu är dessa tillbaka och man är klart giftigare framåt.
  • Flyers akilleshäl är defensiven. Det har det alltid varit och förmodligen sitter det lite i väggarna där.

Talar emot spelet

  • Historiken lite lik den mellan Pens och Kings som spelade igår. Det är inte riktigt lika få mål som är, men det ändå fördel underspelet om man tittar bakåt i tiden.
  • Columbus är starka hemma och släpper in väldigt få mål där. Förmodligen kommer Blue Jackets ha övertaget i puckinnehav så det gäller att Flyers är effektiva när de får sina lägen, vilket inte alltid är så enkelt.

Jag tycker vi har bra chanser till att knäcka linan. Det känns inte som att det kommer bli lika lätt som senast i Toronto, men tycker båda lagen har kapacitet att göra ett par mål beroende på matchbild. Jag testar överspelet till 1.96 hos 10bet.

Lycka till!

/Heden            

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback