Reklam

Columbus Blue Jackets - Detroit Red Wings: 1

Matchcenter
10 mars 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
9 mar 2018 at 15:32 (Uppdaterad 10 mar 2018 at 07:41) 09/03
38
0
Chans (1-X-2): 62-18-20%
Spelvärde: 119,04%
Lägsta spelbara odds: 1,61
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-2
Unibet Spela nu hos Unibet
Fredag och på NHL-schemat har vi endast fyra matcher inatt. Nattens bästa spel tycker är en rak etta i matchen mellan Columbus och Detroit. Lite om varför kan ni såklart kika på nedan.

Columbus har haft en säsong som varit väldigt ojämn och därav har resultaten kanske inte varit lika attraktiva som de var till exempel under förra säsongen. Man har präglats av en del skador under en tid och är väl en av anledningarna till detta. En annan tycker jag helt enkelt är att man kanske var ett lag som överpresterade lite under förra året. I vilket fall så är man i alla fall nu efter segern igår återigen på slutspelsplats, även om det fortfarande är väldigt tight. Dagens match blir oerhört viktig för hemmalaget och man ska ha bra chans trots att man spelade igår. Detsamma gäller även Detroit som hade hemmamatch mot Vegas igår där det blev förlust med 0-4. Idag åker man till Columbus och jag tror inte det blir lättare direkt. Detroit har långt upp till slutspel och de tankarna är redan borta. Motivationen bör vara en stor fördel för hemmalaget och det tror jag räcker ganska långt idag mot ett relativt uddlöst Detroit.

Talar för spelet

  • Hemmaplan vs bortaplan för Columbus är som dag och natt. Hemma är man återigen klart starkare än på resande fot och det är klart man har bättre chans här än i Detroit.
  • Motivation är en stor faktor. Även fast det berömda uttrycket motivation slås klass ännu kanske inte visat sig fullt ut så är det här ett sådant läge. Man har mer motivation och dessutom mer klass och ska lösa detta under ordinarie tid.
  • Columbus form är bra. Man har tre raka segrar och senast igår slog man tillbaka Colorado med 5-4 efter övertid. En seger som var fullt rättvis och går man lika hårt idag på Detroit så kommer gästerna få det tufft.
  • Inbördes så har Columbus vunnit sju av de tio senaste matcherna. Även fast det varit jämna matcher så har man gått segrande ur striden.

Talar emot spelet

  • Sergej Bobrovsky är fortfarande ur spel och man kommer återigen få ställa Joonas Korpisalo eller Jeff Zatkoff. Inga supermålvakter direkt. Korpisalo övertygade inte igår så misstänker att Zatkoff får chansen.
  • Columbus är ett lag som lever mycket på sin energi. Är man inte på topp här kan de lätt bli lite slappa defensivt samt inte göra grovjobbet framåt. Det har varit lite av deras stora problem under hela säsongen och man får inte falla tillbaka in i dem banorna.

Jag tycker trots det låga oddset att det här är dagens bästa spel. Man har allt att spela för, är starka hemma och dessutom bra form. Raka ettan testas utan att blinka här på Unibet till oddset 1.92. Vi kliver upp i insats mot normalt idag.

Lycka till!

/Heden

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Odds på film och politik

Kommentarer

Feedback