Reklam

Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes: Columbus + Över 3.5 mål (inkl. OT/SO)

Matchcenter
6 oktober 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Nationwide Arena
5 okt 2018 at 23:02 (Uppdaterad 6 okt 2018 at 21:24) 05/10
32
0
Chans: 57%
Spelvärde: 109,44%
Lägsta spelbara odds: 1,75
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
Betsson Spela nu hos Betsson
Inatt är det match igen mellan två av lagen som hade match så sent som igår. Columbus tar emot Carolina hemma och jag tror helt enkelt att man vinner. Oddset på moneyline-ettan är tråkigt, men vi skruvar till det med samma typ av spel som igår.

Columbus vann i premiären med 2-3 borta mot Detroit och det också fullt rättvist. Man hade kontroll från första nedsläpp tills att de satte segerpucken i övertid. Blue Jackets har länge haft ett väldigt intressant lag på pappret och det känns också som att man står på dörren för en riktigt bra säsong. Det unga laget har fått några säsonger att växa in i det nu och nu kan man ställa upp med fyra riktigt bra och deessutom ganska jämna femmor. Motståndarna Carolina gjorde också en bra match igår, förutom att man inte fick in pucken i nätet. Man ägde matchen från start till mål, men lyckades bara göra ett mål under ordinarie tid för att sedan se Islanders avgöra i powerplay i övertiden. Idag åker man till Columbus och jag räknar med att det kommer bli klart tuffare motstånd. Jag tycker att det är klasskillnad på lagen nästan och en normal dag ska CBJ vinna detta. Jag är inget superfan av raka ettorna i NHL och väljer idag att bojkotta efter Pittsburghs klantiga tapp igår på 21 sekunder. Columbus moneyline ger drygt 1.60-1.65, vilket är tråkigt. Lägger man då på över 3.5 mål i matchen inklusive OT/SO så kommer vi upp i nästan dubbla degen. Intressant minst sagt.

Talar för spelet

  • Columbus har ett riktigt intressant lag på pappret med flera offensiva talanger som blommat ut til något riktigt bra. Man har fyra femmor som alla kan producera och det kommer bli en av deras stora styrkor den här säsongen.
  • Hemmaplan. Ett starkt hemmalag i NHL är inte ovanligt, men CBJ har varit otroligt bra under de två senaste säsongerna.
  • Carolina har ett spännande lag på pappret, men också ett väldigt oprövat sådant. Idag kommer man få en tuff offensiv motståndare emot sig och det kommer bli en helt annan typ av matchbild i jämförelse mot igår.

Talar emot spelet

  • Historiken mellan lagen. Ganska tråkiga matcher med få målchanser och få mål. Blir det likadant så kanske vi tillslut ryker på överspelet.
  • Carolina var ineffektiva igår. Fortsätter man på samma spår så kommer vi få lita väldigt mycket på att Columbus löser stora delar av linan.

Jag tycker det här oddset är intressant. Moneyline-ettan är tråkig och att det blir mer än tre mål i matchen ser jag nästan som ränta. Jag testar Columbus att vinna + över 3.5 inklusive övertid/straffar till oddset 1.92 hos betsson. Spelet finner ni under fliken "match mål".

Lycka till!

/Heden

 

  • 100% upp till 1000 kr i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback