Reklam

Colorado Avalanche - Vegas Golden Knights: 1

Matchcenter
24 mars 2018 at 20:00 - Hockey, USA - NHL
24 mar 2018 at 14:44 (Uppdaterad 26 mar 2018 at 16:10) 24/03
56
0
Chans (1-2): 54-46%
Spelvärde: 108,00%
Lägsta spelbara odds: 1,85
Units: 6/10
Hit/Miss: 2-1 str
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Nu återstår det bara ett par omgångar av NHL och kampen om slutspelsplatserna fortsätter. Succélaget Vegas åker idag till Colorado för att påbörja en ny liten roadtrip och jag tror helt enkelt hemmalaget vill vinna lite mer än Vegas.

Colorado har den senaste tiden visat upp en ganska god form och ligger just nu på den sista wildcard-platsen. Man har ett par lag tätt bakom sig och St Louis vann klart igår över Vancouver. Kvällens match mot Vegas är såklart därför väldigt viktig. När man mötte Vegas i början av säsongen så vann Vegas med klara 7-0 efter att man gjort en riktig plattmatch defensivt. Nu känns man mer i fas och bör ha bättre chans. Med tanke på Colorados form så tycker jag man ska vara favoriter ikväll. Ja, för två dagar sedan åkte man på en riktig plump hemma mot Los Angeles, men lägger ingen större vikt vid det idag då sånt händer alla lag nångång. Vegas är återigen ute på en liten roadtrip och fick stryk i den första matchen mot Sharks med 1-2 där siffrorna kanske borde varit lite större om det inte varit för Malcolm Subban som gjorde kanonmatch. Jag tycker det syntes lite redan då att Vegas inte riktigt hade samma driv under skridskorna som man normalt sett haft under stora delar av säsongen. Colorado är ett snabbt lag och har en förstakedja i storform. Vegas leder sin division, men gör det också med sju poäng ner till Sharks och dessutom känns man klara för slutspelet, även om man på pappret inte riktigt är där ännu. Colorado tar revansch från matchen senast mot dem och även för bottennappet för två dagar sedan mot Kings.

Talar för spelet

  • Motivationsfaktorn är en stor del i NHL. Vegas är så gott som klara för ett slutspel och har säkerligen börjat träna, köra rehab och allt som behöver att förberedas inför vad som komma skall. Colorado har fortfarande en plats att spela om och kommer såklart vara superladdade.
  • Hemma i Pepsi Center är man svårslagna. Man har raden 25-10-2 och den är klart bättre än raden man har på resande fot. Vegas är dessutom lite sämre på bortaplan och med tanke på formen så känns ettan som ett bra spel.
  • Vegas är bra utan tvekan, men visst har den där superformen och självförtroendet svalnat av en aning. Tre förluster på de fem senaste matcher och man har förlorat skotten i fyra raka matcher, vilket är något som man knappt gjort på hela säsongen känns det som. Klart formfrågetecken i alla fall.
  • Skadeläget i Vegas är inte optimalt. Man har spelat länge med ett par skador i truppen och kanske börjar tröttheten ta ut sin rätt lite också?

Talar emot spelet

  • Jag tror inte det är något större problem att man släppte sju mål senast, men det är klart man måste skaka av sig en så dålig insats och vad händer om man får ett tidigt mål i baken?
  • Vegas är ett grymt lag och det har man visat hela säsongen. Formen kanske är lite sämre just för tillfället, men i genomgående har de ju varit ett av ligans bästa lag.

Jag tror vi kommer få en sevärd match med högt tempo. Med tanke på formen hos gästerna jämfört med tidigare och med tanke på hemmastyrkan hos Colorado så tror jag just på en hemmaseger här. Jag testar Colorado inklusive övertid/straffar till oddset 2.00 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback