Reklam

Colorado Avalanche - Nashville Predators: 1

Matchcenter
17 april 2018 at 04:00 - Hockey, USA - NHL
Pepsi Center
16 apr 2018 at 18:01 (Uppdaterad 17 apr 2018 at 07:01) 16/04
38
0

Chans (1-2): 43-57%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 2,33
Units: 5/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Nashville är också ett av lagen som har 2-0 i matcher och idag åker man till Denver för att möta Colorado. Jag tycker oddsen här är lite skeva. Det är trots allt ett av ligans bästa hemmalag som dessutom stått upp väldigt bra i de två första mötena.

Colorado har två raka förluster, men man kan ändå säga att man gjort det med flaggan i topp. Match ett var man minst lika bra spelmässigt som Nashville, men Pekka Rinne var den avgörande faktorn i den matchen. I match två tycker jag återigen att Colorado spelade väldigt bra, men Nashville har bra bredd på sin trupp och det var väl det som var en avgörande faktor där. Idag är det helt andra förutsättningar. Pepsi Center brukar koka när Avs spelar på hemmaplan och känslan är väl inte att det kommer vara mindre tryck idag direkt. Man är starka hemma och jag tycker oddset är riktigt bra här. Nashville vann som bekant Presidents Trophy, alltså att man plockade flest poäng i hela ligan. Jag tycker väl att man hela säsongen visat att man är något att räkna med i slutspelet. Jag tycker dock inte det beror på att man har ett helt gäng med spetsiga forwards, utan mer för att man spelar som ett lag där man har sin stora styrka på backsidan kryddat med en världsmålvakt. Idag ska man såklart vara favoriter av lite olika anledningar, men oddset är väl ett par punkter för högt här känner jag. Colorado har en förstakedja som är riktigt bra och förmodligen också vassare än vad Nashvilles topline är. Jag tycker värdet ligger på hemmalaget, även om jag är medveten om hur bra Nashville kan vara.

Talar för spelet

  • Hemmaplan. Colorado stod upp väldigt bra i båda matcherna i Nashville och nu har man hemmaplan m-ed ett guldodds. Man var trots allt ett av ligans bästa hemmalag med resultatraden 28-11-2. Det är en klar skillnad mot hur man presterar på resande fot och man är som ett helt annat lag på hemmplan.
  • Nashville har 2-0 i matcher att gå på. Man kommer garanterat inte vara lika desperata som i de första matcherna och känslan är väl att det är Colorado som kommer att vara lite hetare på varje puck, vilket kan räcka långt i det här sammanhanget.
  • Nathan MacKinnon var grym i förra matchen. Skapade mängder av chanser på egen hand senast och Nashville har ingen spelare i hans kaliber på forwardssidan.

Talar emot spelet

  • Nashville har en bredare trupp. Man vann ligan och tog flest poäng i NHL. Det säger en del och det är klart man ska vara favoriter.
  • Inbördes möten är väl inget som är till Colorados fördel direkt. Nashville har alltså vunnit tio raka matcher mot Colorado, även om det varit ganska jämnt. Klart det sitter i skallen hos hemmalaget.

Som sagt, inbördes möten talar inte för Colorado, men ska man bryta trender så har man ett perfekt läge att göra det nu. Hemmalaget kommer att vara desperata och är starka i Pepsi Center. Jag testar Colorado inklusive övertid/straffar till oddset 2.50 hos Coolbet.

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback