Reklam

Colorado Avalanche - Nashville Predators: 1

Matchcenter
23 april 2018 at 01:00 - Hockey, USA - NHL
Pepsi Center
21 apr 2018 at 17:35 (Uppdaterad 23 apr 2018 at 03:53) 21/04
43
0
Chans (1-2): 46-54%
Spelvärde: 119,60%
Lägsta spelbara odds: 2,17
Units: 6/10
Hit/Miss:
William Hill Spela nu hos William Hill
Colorado såg länge ut som ett utslaget lag i den senaste matchen, men lyckades på ett mirakulöst sätt vända matchen under slutakten. Nu har man fördel av hemmaplan och återigen med ett sjukt högt odds som bara måste testas.

Colorado åkte till Nashville senast och visste att dem var tvungna att vinna för att fortfarande ha en chans i slutspelet och som man tillslut gjorde det. Med målvaktsproblem där både Varlamov och Bernier är skadade och ändå lyckas reserven Andrew Hammond kliva in, rädda laget flera gånger, och sedan den fruktade förstakedjan avgöra matchen. Nu har man bara underläge med 3-2 i matcher och ska nu spela hemma i Pepsi Center där man är otroligt tunga. En vinst här och alla vet att det känns väldigt ovisst i en eventuell game seven. Nashville var bätter senast och man hade tillräckligt med lägen för att vinna matchen, men återigen visar man prov på ineffektivitet. Nashville är riktigt bra, men jag tycker ändå de saknar den där superforwarden som kanske krävs ibland. Filip Forsberg i alla ära, men han är ingen 100-poängspelare som tillexempel MacKinnon har i sig. Man åker till Denver med känslan där man säkerligen är helt livrädda för att förlora. Colorado slår fortfarande i underläge och det är ingen som förväntar sig att laget ska vinna och kanske eventuellt ta sig vidare. Nashville har al press på sig med tanke på att de plockade hem Presidents Trophy. Oddset är återigen löjligt högt på Avs.

Talar för spelet

  • Hemmaplan framförallt. Nu har Avs gjort det väldigt bra på resande fot ändå, men på hemmaplan har man varit otroligt starka under hela säsongen. Det är en klar skillnad där jämfört med hur man presterat på resande fot.
  • MacKinnon-Landeskog-Rantanen. Det är en förstafemma som heter duga. Inga jättenamn kanske för många, men den linan har burit Colorado på sina axlar. Nashville har mer bredd, men i sådana här tighta matcher så krävs det kanske ibland lite extra och där har Colorado en liten fördel.

Talar emot spelet

  • Pekka Rinne är en klart bättre målvakt än Andrew Hammond, inget snack om saken, även om Hammond räddade Avs senast. I grund och botten är Rinne en världsmålvakt och det är inte Hammond.
  • Nashvilles defensiv är riktigt bra, åt båda håll. Man har kanske två av ligans främsta backpar och det gör mycket. Man kanske saknar den yppersta offensiva spetsen, men det vägs upp av en tung backuppsättning.

Som sagt så är Nashville favoriter av en anledning och man är ett bättre lag i grunden. Avs har visat att man kan vinna såväl hemma om borta mot detta lag och det har dessutom varit ganska jämnt. De är starka hemma och oddset är lite för högt för att inte testas. Jag testar Colorado inklusive övertid till oddset 2.60 på William HIll. Det kommer inte bli högre än så och kommer förmodligen sjunka några punkter innan matchstart.

Lycka till!

/Heden

  • Brett utbud
  • Lång erfarenhet av betting
  • Generös välkomstbonus

Kommentarer

Feedback