Reklam

Cittadella - Salernitana

5 november 2016 at 16:00 - Fotboll, Italien - Serie B
7 apr 2017 at 15:00 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 15:49) 07/04
Cittadella har efter en dålig period återigen vunnit och man ligger fortsatt i toppen av tabellen. Man lär gå för seger här på hemmaplan. Man möter ett Salernitana som kryssar alldeles för mycket och en seger känns behövligt. Tror det kan bli en öppen match här.

Senast så vann Cittadella hemma mot Latina med 2-1 i en match där man skapade mycket chanser framåt som man så ofta gör på hemmaplan. Men det kan också gå åt andra hållet lika gärna för antingen vinner man eller så förlorar man, det har i alla fall varit metoden hittills. 3 segrar och 3 förluster har det blivit med resultat som 2-1, 0-1, 2-3, 0-3, 3-1, 2-0. Och här kommer man fortsätta ösa på framåt vilket gör att matchen lär öppna upp sig tror jag. Man har vassa anfallare i Litteri framförallt men också Arrighini och Chiaretti.

Man har dock mittbacken Pascali borta fortfarande vilket är ett avbräck såklart. I övrigt inte mycket att säga om laget, så räkna med ett offensivt hemmalag här med en defensiv som visat brister förr, framförallt i omställningslägen.

Och Salernitana har rätt många snabba spelare som skulle kunna utnyttja de omställningslägen man lär få här. Två raka matcher som slutat 0-0 kanske inte gör att man ropar högt direkt. Det har dock varit mot lag som inte släpper in så mycket mål alls och varit rätt defensiva rent allmänt. Nu möter man ju ett lag som gärna spelare offensivt och kanske inte tänker så mycket defensivt alla gånger. Samtidigt måste Salernitana se upp för ett Cittadella i medgång brukar bara ösa på som vi sett. Samtidigt så är Salernitana i ett läge där man behöver en seger för att inte komma i en situation där det genast känns desperat så det kommer inte parkeras någon buss.

Och i bortalaget så stryker vi defensive Luis Felipe, men även hos gästerna är det inte mycket mer att tillägga sett till den uttagna truppen.

Om bara Cittadella spelar som jag tror dom kommer att göra så kommer det skapas chanser i denna match som räcker för att det ska bli minst 3 mål här. Jag tycker att oddset 2.00 på Över 2.5 mål här känns helt okej och vi hittar det hos Expekt. Håller dock ner insatsen något. Avanti!
  • Support dygnet runt
  • Bra utbud på inhemska ligor
  • Generös välkomstbonus
Feedback