Annons

Chun-Hsin Tseng - Facundo Bagnis: 1 - Speltips

7 januari 2023 at 01:00 - Auckland kval
6 jan 2023 at 18:36 (Uppdaterad 9 jan 2023 at 07:26) 06/01
86
+1
Chans (1-2): 58-42%
Spelvärde: 118,90%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Ny turnering som startar ovanligt tidigt. På grund av att de ligger massor av timmar före oss i tid, och att Australian Open bara är en vecka bort startar man i Auckland redan om några timmar.

Turneringen i Auckland, alltid en mysig turnering det här med grym publik. Kolla gärna in centercourten förresten om ni kollar någon av matcherna. Jag skulle säga världens mysigaste centercourt. Där hade man velat sitta.

Kanske med en kupong i näven dessutom.

Här tycker jag vi har ett riktigt spännande odds.

Tseng, en ung spelare som när han var junior var allra längst framme i sin årskull. Som många asiatiska spelare som spelar som honom är övergången till seniortennis ganska tuff. Tseng har också haft det lite tufft i något år men är nu sen förra säsongen rejält på gång. Han är nu mycket nära topp-100.

På topp-100 ligger Bagnis. Han har skvalpat in och ut där i ett gäng år nu. Ofast innanför strecket dock, men det beror på att han är framgångsrik på challengertouren snarare än att han är ett starkt kort på atp-nivå.

Vad avgör då?

Underlaget förstås.

Bagnis överraskade förra säsongen med att vinna enstaka matcher på hardcourt men i grund och botten är han en av de mest extrema grusspelare som finns. Tseng, han är istället en ren hardcourtspelare.

Det betyder mycket. Tseng klar favorit. Och jag tycker man kan skicka på lite insats här. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Kommentarer

Feedback