Reklam

Christopher Eubanks - Nikoloz Basilashvili: 2

Matchcenter
11 oktober 2021 at 03:10 - Tennis, ATP
Stadium 4, Indian Wells Tennis Garden
10 okt 2021 at 09:24 (Uppdaterad 11 okt 2021 at 04:25) 10/10
96
+1
Chans (1-2): 34-66%
Spelvärde: 109,56%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 8/10
Hit/Miss: 0-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Basilashvili är inte den mest stabila tennisspelaren direkt men han brukar vara en rackare på att ta chanser som uppenbarar sig och här har vi ett sånt läge.

Seedad i den här turneringen, Basilashvili och egentligen finns det väl ingen spelare som har ett större värde i att vara seedad än honom. Han har egentligen byggt hela sin karriär på att ta tillvara på chanser när de uppenbarar sig och att då får det lite enklare inledningsvis i turneringar, otroligt värde för honom.

Hur hans form är när han kommer in till en turnering spelar egentligen ingen roll. Allt handlar om han har chansen att uträtta något eller inte.

Här väntar en ganska enkel match för att ta sig till tredje rundan i en mastersturnering och motståndet kommer inte vara omöjligt i tredje rundan heller. Kort sagt, en bra chans.

Basilashvili är rankad nära topp-30 i världen. Så bra är han inte, men han är en bra atp-spelare, det är det inget snack om.

Motståndare här är Eubanks som är fastnitad på challengertouren och där är han faktiskt inte ens en särskilt stark spelare. Han slog en extremt formsvag Gerasimov i första omgången här, det säger ingenting.

I min bok ska Basilashvili vara överklägsen här och 1,66 hos Bethard, det är på tok för högt.

Högst odds, alltid hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback