Annons

Speltips : Christopher Eubanks - Maximillian Marterer: 2

6 mars 2023 at 20:00 - Indian Wells kval
6 mar 2023 at 09:51 (Uppdaterad 7 mar 2023 at 04:15) 06/03
64
+1
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 114,75%
Lägsta spelbara odds: 2,22
Units: 7/10
Hit/Miss:
Bethard Till Bethard
Starka servare, jämna spelare, små marginaler, och oddsen borde vara jämnare. Ett klockrent spel helt enkelt här från Indian Wells.

Ska vi börja med ett erkännande här kanske? Man har ju alltid någon form av personlig inställning till spelare. Även jag som anser mig se det mesta som har med tennis att göra sjukt objektivt. Här har vi Eubanks som jag visserligen alltid sett kapacitet i, men att han nu är snudd på topp-100 i världen på rankingen, jag är lite tveksam till den saken. Och så har vi Marterer som var inne på topp-100 i väldigt ung ålder, och som då i mitt huvud hade en lång atp-karriär framför mig. Men som är en konstant underpresterare som inte bara kan förklaras av skador. Jag kan inte fatta att han inte får ihop det lite bättre.

Eubanks rankad 100 i världen. Marterer rankad 150 i världen. Det är en skillnad. Men det är en skillnad man måste titta lite på vad den kan bero på. Marterer är alltid en del skadad eller numera snarare, han måste vila ibland för att inte bli skadad. Eubanks kör mer på. Dessutom, Marterer håller mestadels till i Europa. Eubanks håller till i USA. Det delas ut lika många poäng på challengertouren i USA men nivån är klaret bättre än vad den är i Europa. Rankingen för en spelare som håller vtill i Europa är alltså lite mer värd så att säga.

Sen kan man inte förklara allt med det där. Eubanks har definitivt presterat bättre det senaste året. Men skillnaden mellan dem är skulle jag säga ganska liten.

Eubanks form är inget bra. Förlusten mot Lopez som egentligen i princip lagt av i Acapulco är direkt genant. Innan dess förluster mot Andreozzi och Vukic, spelare som är långt ifrån topp-100. Han började året med en bra turnering, Eubanks men sen har det faktiskt varity ganska dåligt. Han är också en ojämn rackare med stort spann mellan topp och botten. När han nu känns närmare botten så, det ska man ha med sig.

Marterers form är inte heller någon direkt höjdare. Och samma sak med honom. Han började året med en riktigt bra turnering, men sen har han förlorat lite för tidigt i turneringarna. I allmänhet ganska bra spelare han torskat mot dock.

Två spelare som är ordentligt serveinriktade det här, det luktar små marginaler lång väg. Ett inbördes möte, I Korea förra året, 7-6 7-6 för Eubanks. Som sagt, det kan nog bli små marginaler här också.

Eubanks en tunn favorit för min del och oddset på Marterer ska plockas. 

  • 100% upp till 1000 kr
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Är du intresserad av mer? Se alla våra speltips och rekar.

Fler speltips

Måndag 25 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
19:00 IFK Värnamo - Sirius: 2 (Över 1.5 mål)
2,55
Lägg spel
Torsdag 28 September 2023
- Användare
- Expert
- Quick Predict
11:00 Europa - USA: 1
2,25
Lägg spel

Kommentarer

Feedback