Reklam

Christian Harrison - Jordan Thompson: 2

27 december 2019 at 04:00 - Hawaii Open
23 dec 2019 at 10:12 23/12
95
0
Chans (1-2): 20-80%
Spelvärde: 108,80%
Lägsta spelbara odds: 1,25
Units: 8/10
Bet365 Spela nu hos Bet365
Turnering: Hawaii Open. Underlag: Hardcourt.

Jag vet inte om jag kan komma på en spelare som haft en stökigare karriär än Christian Harrison. Oftast har han varit skadad. Ibland har han lagt av. Ibland har han varit omotiverad. Ibland har han varit dålig. Och sen har han också under kortare, enstaka perioder varit ganska bra. Märklig kille det där.

Nu trodde jag att han slutligen lagt av faktiskt. Han försvann i början av det här året och har inte spelat på snart ett år. Men nu ska han tydligen spela igen. Han är inbjuden till den här träningsturneringen.

Harrison trots allt medelmåttig

Man ska dock veta att när Harrison var som allra bäst var han med minimal marginal bland de 200 bästa i världen. Han har aldrig varit en toppspelare på challengertouren spelstyrkemässigt utan som bäst har han varit en hyfsad spelare där.

Det ska man jämföra med Thompson som numera är en bombsäker atp-spelare som nosar på att vara topp-50 i världen.

Det är inte helt lätt att förstå hur man kan tro att Harrison som inte spelat på snart ett år ska kunna kliva in och slå en av de bästa spelare han slagit.

Thompson är en spelare som lever högt på sin inställning och jag har svårt att se att han inte ska kämpa här. Och kämpar han, då bara vinner han.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback