Reklam

Christian Garin - Bernabe Zapata: 2

Matchcenter
30 juni 2021 at 14:05 - Tennis, England - ATP - Wimbledon
Court 4, All England Club
26 jun 2021 at 10:39 (Uppdaterad 30 jun 2021 at 14:50) 26/06
168
0
Chans (1-2): 50-50%
Spelvärde: 135,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 10/10
Hit/Miss: 3-2
Bethard Spela nu hos Bethard
Ett av de bättre spelen från den första omgången av Wimbledon det här. Jag ser matchen som helt jämn, men vi får 2,70 på ena sidan.

Det gäller att bortse från namn och ranking när det gäller spel på gräs. En hög ranking där nästan alla poäng är inspelade på grus betyder exempelvis ingenting.

Precis som fallet är med Garin.

Han är en medelmåtta, en svag atp-spelare på hardcourt. På gräs håller han knappast ens atp-nivå. Detta trots att han rankad som en av världens bästa spelare numera. Så stor skillnad är det mellan underlagen när man är en av de mest extrema grusspelarna som Garin är. Han har spelar några matcher på atp-touren på gräs. 2-6 i matchstatistik. Det indikerar att man inte riktigt håller för nivån.

Zapata Miralles har tagit stora kliv framåt i år och kommer spela in sig på atp-touren under andra halvan av säsongen. Bland annat beroende på att han klarar alla underlag lika bra. Han imponerade i kvalet in hit och visade där att gräs inte är något problem för honom.

Det är möjligt att jag är för defensiv i värderingen. Jag tycker mycket talar för att Zapata Miralles bara är bättre men givetvis, det är svårt att inte på något vis påverkas av att Garin är en så mycket bättre och mer etablerad spelare.

Högst odds på Zapata Miralles hos Bethard.

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback