Reklam

Chris Dobey - Fallon Sharrock: (AH: -2,5 Sets) 1

27 december 2019 at 20:00 - VM
22 dec 2019 at 08:01 22/12
71
0
Chance (1-X-2) including handicap: 90-0-10%
Spelvärde: 164,70%
Lägsta spelbara odds: 1,11
Units: 10/10
Bet365 Spela nu hos Bet365
VM

Helt sjukt och så jävla imponerande att Fallon gått till tredje omgången i VM. Vi som följer darten förstod att det skulle vara möjligt för henne att vinna match. Tittar man på hennes pilsnitt så är det inte sämre än att hon kan slå herrspelarna förutsatt att hon spelar bra och herrspelarna spelar dåligt. Större marginaler än så är det inte i dart. Som jämförelse kan man säga att svenska halvamatörer också skulle kunna slå någon av de bästa i världen på en riktigt dålig dag för motståndaren. Sporten är uppbyggd på så sätt att marginalerna alltid är relativt små om man underpresterar, särskilt när det är korta matcher som det är i första omgångarna av VM.

Men nu kommer det ta stopp för Fallon. Jag är så otroligt säker på det.

Kaxiga Dobey släpper inte till något

Dobey är en kaxig jäkel som inte kommer ha någon sympati överhuvudtaget för sin kvinnliga motståndare. Han kommer gå ut och vara superfokuserade istället för hemskt nervös som Fallons tidigare motståndare varit. Suljovic såg igår närmast ut att hålla på att säcka ihop. 

Först till fyra nu från tredje omgången och om Fallon tar ett set blir jag förvånad, men jag väljer den säkra vägen här. Hon kan få ta ett set, men mer kan det aldrig bli. Det tar stopp här.

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback