Reklam

CHL Kvartsfinaler

1 december 2015 at 11:17 - CHL
7 apr 2017 at 14:18 (Uppdaterad 17 maj 2017 at 14:57) 07/04
Ikväll är det dags för de första kvartsfinalerna i Champions Hockey League. Matcherna spelas i bäst av två, en hemma och en bortamatch.

Kvällens matcher
Luleå - Frölunda
Davos - Skellefteå
Espoo Blues - Kärpät Oulu
TPS Turku - Lukko Rauma

Det är fyra finska lag, tre svenska och ett schweiziskt lag kvar i turneringen. Det lag som imponerat mest är det finska laget Espoo Blues som slog ut Adler Mannheim och HV71 tidigare under turneringen. Med tanke på att de ligger näst sist i finska Liiga har de ändå spelat riktigt bra hockey i CHL. Varningens finger höjs även för Davos mot Skellefteå. Kan bli så att norrlänningarna tar lite för lätt på uppgiften och får en jobbig uppförsbacke inför nästa möte.

Matchen som känns mest spelvärd är Luleå - Frölunda. Oddset på att Frölunda vinner är 2.55 vilket känns lite högt. Frölunda är det skickligare laget och har ett spel som bygger på fart och finess. Skall Luleå ha en chans måste de dra ner tempot och förstöra Frölundas spel. Det funkar sällan att spela på detta visen en hel match vilket har visat sig under tidigare möten. Därför spelar jag på vinst till Frölunda.

Oddsen är hämtade från bet365.com
  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns
Feedback