advert

Chiudinelli - Krajicek

24 januari 2017 at 14:10 - Australian Open
7 apr 2017 at 15:24 07/04
1
0
Det är alltid klokt att ta odds relativt tidigt från det att de kommit ut då oddssättarna oftast inte ligger helt rätt från början och vi tar en sån match här, trots att den inte spelas idag.

Challengern i Maui är vad det handlar om och underlaget är hardcourt. Ibland spelar man allra mest på en spelare, här spelar vi egentligen mer emot en spelare. Krajicek har tappat massor och åter massor i nivå det senaste året och hans ranking precis innanför de 300 bästa speglar numera hans spelstyrka helt och hållet. Han är helt enkelt inte bättre.

Chiudinelli har haft en ganska tung årsöppning men han har spelat klart bättre än resultaten han haft och i grund och botten, det är klasskillnad här. Chiudinelli är en toppspelare på challengertouren, Krajicek har inte längre ens ranking för att få spela de challengerturneringar han vill och även spelstilsmässigt, det ska passa Chiudinelli bra det här. Han är så pass mycket bättre i duellerna att Krajicek kommer tvingas spela ännu mer offensivt än han egentligen är bekväm med och sånt brukar sällan sluta särskilt väl.

Allt som allt, 1.62 är spelvärt och kommer mest troligt sänkas innan det är dags för matchstart så lika bra att spela den redan nu.


  • Lättnavigerad sajt
  • Bra välkomstbonus
  • Höga odds

Kommentarer

Feedback