Reklam

Chievo - Lazio: Över 3,5 Mål

Matchcenter
2 december 2018 at 18:00 - Fotboll, Italien - Serie A
Stadio M. A. Bentegodi    Fabio Maresca
30 nov 2018 at 10:50 (Uppdaterad 2 dec 2018 at 19:57) 30/11
39
0
Chans (över-under): 40-60%
Spelvärde: 118,00%
Lägsta spelbara odds: 2,50
Units: 4/10
Hit/Miss: 1-1
LeoVegas Spela nu hos LeoVegas

Lazio gästar bottengänget Chievo, vilket ger ett ypperligt tillfälle för Romlaget att bjuda på målfest på söndagskvällen.

LÄGET I LAGEN

Att säga att Chievo haft en tuff säsong såhär långt är ingen överdrift. Efter att klubben gjort sig skyldiga till fusk med ekonomin tvingades man starta säsongen på tre poäng minus. Tack vare två raka oavgjorda matcher har man i alla fall lyckats ta sig upp på en poäng plus. Lagets målskillnad är dock bedrövlig med i snitt över två insläppta mål per match.

Trots att man åkt på ett antal tunga förluster under hösten har Lazio ändå i det stora hela spelat stabilt, vilket gör att man för närvarande ligger fyra i tabellen. Det ska sägas att samtliga av lagets förluster kommit mot topplag medan i stort sett alltid vunnit mot på pappret sämre motstånd. I två segermatcher har man dessutom gjort hela fyra mål.

MATCHBILDEN

Ser man till Lazios statistik mot sämre lag ska de ljusblå vinna här. Frågan är egentligen bara med hur många mål man kommer att vinna. Dock kan nog Chievo få in en boll då jumbolaget faktiskt gjort mål i fyra av de sex senaste matcherna. 

Sedan får vi ju heller inte glömma att Lazio förfogar över Ciro Immobile som hittills gjort åtta mål i Serie A den här säsongen och han brukar trivas mot sämre lag.

Utifrån de förutsättningarna tar vi en liten chansning och säger att det blir över 3,5 mål i den här matchen. Bäst odds hittar vi hos LeoVegas Sport som bjuder 2.95 gånger pengarna för den utgången.

Speltipset: Över 3,5 mål till 2.95 hos LeoVegas Sport

  • 100% upp till 3000 kr i välkomstbonus!
  • Bäst i mobilen
  • Hög trovärdighet

Kommentarer

Feedback