Reklam

Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers: MVP: Patrick Mahomes

Matchcenter
3 februari 2020 at 00:30 - Amerikansk Fotboll, USA - NFL
Hard Rock Stadium (neutral)
31 jan 2020 at 08:51 (Uppdaterad 7 feb 2020 at 05:56) 31/01
11
0
Chans: 52%
Spelvärde: 111,80%
Lägsta spelbara odds: 1,92
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
NFL

Det kan vara svårt att riktigt förstå sig på det här om man inte följer amerikansk fotboll på nära håll men det är så att om ett lag ska vinna Super Bowl så finns det i princip bara en spelare som kan bli utnämnd till mest värdefulla spelare, MVP. För att det inte ska bli så krävs det att finalen slutar 3-0 eller något åt det hållet och det har ännu inte hänt. 

Det finns genom åren undantag, men då har det varit andra saker som spelat in. Det är en godtycklig utnämning det här av en jury och då kan det ibland exempelvis tänkas som så att en spelare redan fått det, och att det är kul att ge det till någon annan, och så vidare.

Mahomes blir MVP hur man än vrider på det

Patrick Mahomes har burit sitt Cheifs fram till denna final, och om de vinner tror jag egentligen han kan vara hur dålig som helst, han kommer ändå bli MVP då det inte finns något annat rimligt val.

Dock så kommer inte Cheifs vinna om inte Mahomes är bra, så det finns ingen riktig öppning där heller. Deras spel är uppbyggt kring att Mahomes ska vara fri att vara kreativ. Han gör lite det han vill, och vinner de så innebär det att Mahomes haft en bra match.

Jag är övertygad om att Chiefs vinner Super Bowl och om de gör det är jag fullständigt övertygad om att Mahomes gjort en tillräckligt bra match för att bli utsett till MVP.

Unibet livesänder Super Bowl! Starta ett konto och få 2000 kronor i bonus för att få full tillgång till sändningen.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback