Reklam

Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers: 1

Matchcenter
3 februari 2020 at 00:30 - Amerikansk Fotboll, USA - NFL
Hard Rock Stadium (neutral)
31 jan 2020 at 08:40 (Uppdaterad 7 feb 2020 at 05:56) 31/01
33
0
Chans (1-2): 66-34%
Spelvärde: 118,14%
Lägsta spelbara odds: 1,52
Units: 8/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
NFL

Super Bowl! Finns det två mäktigare ord? Det är dags. På söndag sen natt smäller det. Jag tror också att det kommer just smälla för 49ers. Jag tror inte de kommer räcka till.

För mig är Chiefs quarterback Patrick Mahomes hela NFL:s mest dominanta spelare. När han är hel och hans spel fungerar går det i stort sett inte att slå Chiefs som han dominerar matchen. Det krävs då ett fullständigt uruselt försvarsspel för att man ska förlora och ett uselt försvar har Chiefs absolut inte. Mahomes har också redan visat att han är de stora stundernas man. Vändningen mot Texans för några veckor sen till exempel. Sällan har man sett en spelare vända en match på samma sätt tidigare.

Tittar vi på Super Bowl-oddsen är det här oerhört lockande spel.

Garoppolo en simpel saftblandare?

Mot det ställer 49ers Tom Bradys tidigare saftblandare i Patriots, Jimmy Garoppolo. Det där blir orättvist givetvis. Garoppolo är en jättebra quarterback, men han är en arbetare, en spelare som gått den långa vägen och han har inte ens i närheten av på samma sätt fösts fram till de stora situationerna som Mahomes gjort i många år nu.

Det finns inte många Super Bowls som inte mer eller mindre avgjorts av quarterbacken. Jag tror det blir exakt samma sak den här gången, och jag tror det blir Mahomes som står för det avgörandet.

Se Super Bowl på livestream! Unibet sänder matchen i sin helhet på söndag. Starta ett konto här för att få full tillgång till matchen och på köpet också en bonus på 2000 kronor.

  • 100 SEK freebet
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback