Reklam

Chicago Bulls - LA Lakers: Lakers -2,5 poäng

Matchcenter
6 november 2019 at 02:00 - Basket, USA - NBA
United Center
5 nov 2019 at 13:25 (Uppdaterad 6 nov 2019 at 05:23) 05/11
24
0
Chans: 73%
Spelvärde: 109,50%
Lägsta spelbara odds: 1,37
Units: 8/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
NBA
  • Jag satt och tittade på Bulls i morse och det känns inte som att det finns något hopp. De har världens ungefär minst effektiva spelare i Levine och även om han är duktig, att ha en stjärnspelare med hans spelstil i ett lag som sladdar som Bulls gör, det är inte bra. I övrigt mer eller mindre misslyckade spelare som spelat några år i ligan utan att få till det. Jag kanske är väl hård, men Bulls känns inte som ett bra lag i år heller. De har hamnat i ett läge där de är nästan sämst, men de har ändå spelare som försöker vilket gör att de inte slutar sist och därför inte kommer få de bästa draftvalen. Det känns som att de just nu ligger väldigt bra till för att vara ett bottenlag i många år. De skulle behöva blåsa upp sin uppställning och hamstra draftval i några år istället.
  • Lakers har fått det att fungera oväntat snabbt. Rollspelarna har levererat någorlunda och James har ägt banan i samtliga matcher. Han leder assistligan just nu, James vilket säger en del om hans nivå hittills. Han styr och stället och tar precis lagom plats. Bredvid honom har Davis visat att han också är en av ligans absolut bästa spelare.
  • Vill man förenkla det kan man säga att lagen är ungefär lika bra, med en avgörande skillnaden att Lakers har två av världens tio bästa spelare i sitt lag. Det har inte direkt Bulls. 
  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback