Reklam

Chicago Blackhawks - Washington Capitals: 2

Matchcenter
18 februari 2018 at 02:30 - Hockey, USA - NHL
17 feb 2018 at 16:31 (Uppdaterad 18 feb 2018 at 09:54) 17/02
35
0
Chans (1-2): 45-55%
Spelvärde: 105,05%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 7-1
Bethard Spela nu hos Bethard
Lördagen bjuder på det mesta i sportens väg. I NHL så bjuds det på hela elva matcher och en av dem spelas mellan Chicago och Washington. Hemmalaget Chicago har en jobbig tid bakom sig och tror inte det blir lättare idag.

Chicago är en av säsongens stora besvikelser såhär långt. Man ligger långt utanför slutspel och lär behöva vinna resterande matcher för att han en chans på det. Nej, men skämt åsido, Chicago har en tuff säsong i ryggen och ligger nu hela 12 poäng bakom Minnesota och den sista wild card-platsen. Det är en lång väg att vandra som känns nästintill omöjlig, speciellt med tanke på den formen man besitter. Någonstans känns det ändå som att laget haft lite oflyt. Det studsar inte deras väg, men det är väl det som också kännetecknas med dåligt självförtroende, men även också att man inte är lika slagkraftiga längre. Washington däremot fortsätter att vinna matcher och har inte några problem att göra mål. Offensivt så funkar det mesta känns det som och de producerar som de ska. Däremot så har de en del att jobba med defensivt om det ska bli någon cup den här säsongen. På pappret har man ett bra lag utan tvekan, men man måste få helheten att funka som den gjort under tidigare säsonger. Och det är väl hotet mot en seger inatt också. Samtidigt får vi komma ihåg att Chicagos form är lhelt under isen så det kan bli en tacksam match för dem också. Det med Chicago att dem inte fungerar kan mycket väl också vara att deras storstjärnor inte ar någon vidare motivation för tillfället. Känslan är att en sån som Kane inte är den som jobbar hårt för att hitta tillbaka, utan känns mer som en sån som tar allt som det kommer. Kan ha fel, men känslan säger det. I vilket fall så tycker jag Caps har bra chans idag. Man slog trots allt ett ganska formstarkt Minnesota senast.

Talar för spelet

  • Chicago har noll flow i allt just. Man förlorar matcher, sex raka för att vara exakt. Man gör för lite mål och släpper in alldeles för enkla i egen kasse.
  • Washington är ett klart bättre lag på pappret om man jämför de båda lagen. Chicago har ett par tunga tapp och jämför med förra säsongen så är man klart tunnare iår.
  • En stor orsak till Chicagos dåliga form är såklart målvaktssituationen. Med Corey Crawford skadad så är det givetvis svårare att täppa igen bakåt. Forsberg startar ikväll och även om han gör det helt okej vissa stunder så är han en bra bit bakom Crawford.

Talar emot spelet

  • Chicago må rada upp förluster, men spelet finns fortfarande där. Man skapar mängder med chanser och det är väl egentligen bara en tidsfråga innan vinsten kommer igen.
  • Washingtons defensiv är deras akilleshäl. Chicago brukar trycka på ganska hårt på hemmaplan och i grunden känns man ganska farliga. Man skapar som sagt en del lägen.

Jag tycker med tanke på Chicagos form att det här spelet känns bra. För den som inte vågar hoppas på Caps kan man nästan lika gärna plocka överspelet då jag tror att det kan smälla ett par gånger. Det offensiva bör få större utrymme än defensiven. I vilket fall så väljer jag Washington inklusive övertid/straffar till oddset 1.91 hos bethard.

Lycka till!

/Heden

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback