Reklam

Chicago Blackhawks - St. Louis Blues: Över 5,5

Matchcenter
7 april 2018 at 02:30 - Hockey, USA - NHL
United Center
6 apr 2018 at 11:45 (Uppdaterad 7 apr 2018 at 05:10) 06/04
27
0

Chans (över-under): 56-44%
Spelvärde: 102,48%
Lägsta spelbara odds: 1,79
Units: 6/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
St Louis håller på att sätta sig i skiten och har nu fyra raka förluster. I onsdags mötte man Chicago hemma och förlorade. Idag är det returmöte i Chicago och jag vågar nu inte lite på Blues längre. Senast överspel och det kommer bli samma även nu.

Chicago vann matchen i onsdags som sagt med 4-3. Inte för att man kanske var värda att vinna för Blues såg helt klart hetare ut matchen igenom. På något sätt lyckades man krångla dit 4-3 pucken med åtta sekunder kvar av matchen och Blues blev poänglösa. Chicagos säsong har inte varit någon höjdare och man vill nog nu bara spela av de sista två matcherna för att kunna ta en välbehövlig semester. Till kvällens match kommer man förmodligen inte att vara lika taggade och heta som St Louis, men man visade i onsdags och många matcher innan att man offensivt fortfarande hotar motståndarlagen. Blues kommer såklart göra allt för att vinna även ikväll och normalt sett kanske man också borde vinna och ta revansch från förra matchen, men oddset är i lägsta laget med tanke på att man faktiskt förlorat fyra matcher i rad när man trots allt haft kniven mot strupen. Man har haft flyt att åttonde placerade Colorado förlorat även dem. Jag är inne på samma spel som senast och det satt ju utan större problem. Blues kommer vara heta och ha bra chanser till att göra mål samtidigt som att Chicago fortsatt kommer att spela offensiv ishockey. Det borde resultera i att vi löser linan ännu en gång och oddset är klart spelbart.

Talar för spelet

  • Chicago är fortsatt ojämna i sina presationer vilket oftast brukar gynna överspelen. Man presterat lite klent defensivt och offrar sig inte överdrivet mycket där.
  • Målvaktsspelet i Chicago. Det har varit en stor fråga under hela säsongen när Crawford varit skadad och så även ikväll. Man är väl nere på sin tredje- eller fjärdemålvakt just nu och det är såklart aldrig positivt.
  • Chicago presterar oftast bra offensivt och man har ibland haft lite dålig utdelning. Man snurrar dock ganska bra och skapar fortsatt många målchanser.
  • Jake Allen i Blues. Han är inte confirmed ännu, men misstänker att han återigen får en chans att revanschera sig. En målvakt som vikt ned sig i de flesta tillfällena när det varit saker på spel och är såklart inte något som ger trygghet defensivt för Blues.

Talar emot spelet

  • Det är väl det att just Jake Allen kommer vara revanschsugen. Han är ingen dålig målvakt i grunden och får han bara styr på sina nerver så kan han såklart spika igen.
  • Blues spelade helt okej defensivt sist, trots att man släppte fyra mål, men det kan man skylla Allen för. I vilket fall så är det så smart man måste spela och jag tycker att man var ett steg på vägen senast.

Jag tycker vi har goda chanser till att knäcka linan igen. Hawks spelar offensivt och vi har inte de starkaste målvakterna i ligan direkt. Jag testar utan tvekan överspelet 5.5 igen till oddset 1.83 hos 10bet.

Lycka till!

/Heden

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback