Reklam

Chicago Blackhawks - Los Angeles Kings: 1

Matchcenter
20 februari 2018 at 02:30 - Hockey, USA - NHL
19 feb 2018 at 09:53 (Uppdaterad 20 feb 2018 at 05:39) 19/02
39
0
Chans (1-2): 55-45%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-3
NordicBet Spela nu hos NordicBet
Washington åkte på en riktig käftsmäll senast mot Chicago och det är just det sistnämnda laget vi vänder oss till ikväll. Det var ett fint trendbrott senast för laget och förhoppningsvis har man fått lite bättre självförtroende nu.

På något sätt senast så känns det dumt att man tog Washington mot Chicago och som jag skrev så var överspelet kanske mest logiskt, men lätt att säga såhär med facit i hand. Chicago vann matchen med hela 7-1 och Washington var som ni säkert såg aldrig ens nära. Det hängde lite i luften ändå. Chicago har faktiskt spelat helt okej den senaste tiden då man skapat otroligt mycket lägen, men man har haft dålig utdelning, mycket studsar emot och en målvakt som kanske borde ta en och annan puck extra. När man har ett dåligt självförtroende så är det saker som händer så det är inget konstigt. Chicago är i grunden ett ganska starkt offensivt lag, även om man haft svårt att få ut så mycket på slutet. Segern mot Washington var lite proppen ur på något sätt och fortsätter man spela lika bra framåt så har man bra chans igen. Los Angeles är ute på påbortaturné och gör inatt sin sjätte match på nio dagar på resande fot. Man har två vinster och tre förluster hittills och spelet har väl inte sett så bra ut som man hade hoppats. Defensiven har väl inte varit på topp direkt. Man hade stora problem mot Pittsburgh, Tampa och Carolina. Inatt när man möter ytterligare ett lag som skapar mycket oreda i anfallszon så måste man höja sig annars kommer det smälla igen. Chicago är starka hemma även om resultaten inte gått med dem.

Talar för spelet

• Segern senast för Chicago var ett trendbrott för dem. Lag som varit inne i en dålig trend och bryter den har en tendens att fortsätta rida på vågen. Sju mål senast. Man gör inte lika många idag, men att man hittade nätet ett antal gånger senast höjde nog deras självförtroende avsevärt.

• Man är starka hemma. Ja, resultatraden kanske inte imponerar överdrivet mycket, men i grunden ett väldigt bra hemmalag och det krävs att motståndarna gör en toppmatch för att komma United Center med två poäng.

• Resultaten senaste tiden speglar verkligen inte allt. Man har haft stolpe ut helt enkelt. Chanserna till att vinna matcherna har funnits där och var bara en tidsfråga innan segern skulle komma.

Talar emot spelet

• Los Angeles har en starkare målvaktssida för tillfället. Crawford är fortfarande skadad och firma Forsberg/Glass är inga jag litar på fullt ut. 

• Inbördes brukar det vara tight mellan lagen. Kings har ett mentalt övertag då man har tre raka segrar mot Chicago.

Jag tror i och med segern senast att man har bra chans igen. Man kliver ut med nyvunnet självförtroende och då tror jag att man hänger dit ett par mål igen. Jag tror att det krävs fyra mål av Kings för att vinna matchen och det tror jag inte dem mäktar med. Chicago inklusive SO/OT testas till oddset 1.95 hos Nordicbet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Spel ner till div 5
  • Bäst odds på svensk sport

Kommentarer

Feedback