Reklam

Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche: Över 5,5

Matchcenter
21 mars 2018 at 01:30 - Hockey, USA - NHL
United Center
20 mar 2018 at 14:30 (Uppdaterad 21 mar 2018 at 08:00) 20/03
30
0

Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 106,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 1-5
CoolBet Spela nu hos CoolBet
NHL börjar kliva in på de sista veckorna av säsongen där ikväll Chicago gästas av Colorado. Hemmalaget har inget att spela för och gästande Colorado måste i allra högsta grad vinna för att ha sin slutspelsdröm levande.

Chicagos säsong vet de allra flesta om att den inte varit speciellt lyckad. Man ligger på plats tolv och har en lång bit upp till slutspelsstrecket vilket gör att dagens match återigen inte gäller något speciellt förutom att bjuda hemmafansen på en bra match. Formen är allt annat än bra, men samtidigt gör man ändå en del mål och presterar ganska bra offensivt. Problemet är att man verkar ha gett upp helt defensivt och målvakterna som får chansen typ varannan match har inga lätta uppgifter. Idag möter man ett supertaggat Colorado som just nu har en slutspelsplats, men är långt ifrån klara och måste återigen plocka viktiga poäng. Man har såklart bra chans att vinna ännu en match, men samtidigt har jag stor respekt för Chicagos anfallsspel som i sina bästa stunder är riktigt bra. Dessutom har man ett väldigt bra record mot just Colorado och tror därför man har bra chanser att göra ett par mål ikväll också.

Talar för spelet

• Chicagos försvarsspel är under all kritik. Man har inget att spela för och det är ganska förståeligt att defensiven inte prioriteras. Målvakterna har en otacksam uppgift, men samtidigt övertygar dem inte heller i Crawfords frånvaro.

• Colorados förstafemma har en sjukt bra form och fullständigt öser in mål och poäng nu. MacKinnon, Landeskog och Rantanen är själva kapabla till att göra tre-fyra mål en bra dag och då också bra chans att överspelslinan löser sig också.

• Inbördes har Chicago haft det lätt för Colorado och bör därför ha bra chans trots lite sämre förutsättningar. När det dessutom blivit en del mål emellan lagen i de tidigare mötena så känns mål idag också givet.

Talar emot spelet

• Motivationen brukar oftast göra att försvarsspelet drabbas, men det kan även påverka anfallsspelet som kan bli lojt. Colorado kommer göra allt i sin makt för att vinna och lär offra sig hårt bakåt.

• Varlamov var grym i den senaste matchen och det syntes att han var på tårna. En av världens bästa i när han är i form och då också såklart svår att göra mål på.

Jag tror ganska hårt på att det blir många mål ikväll. Chicago är i bra form offensivt och är dessutom väldigt sårbara defensivt. Colorado ställer om snabbt och kommer få bra lägen. Över 5.5 mål spelas till 1.77 

Lycka till!

/Heden

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback