Reklam

Chicago Blackhawks - Boston Bruins: 2

Matchcenter
11 mars 2018 at 17:30 - Hockey, USA - NHL
11 mar 2018 at 11:58 (Uppdaterad 12 mar 2018 at 14:47) 11/03
36
0
Chans (1-2): 40-60%
Spelvärde: 102,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Igår möttes Chicago och Boston och björnarna vann med hela 7-4. Idag är det dags för returmöte i Chicago och såna matcher brukar vara luriga. Jag ser dock inga hinder till att Boston ska ta hem ytterligare två poäng.

Chicago har varit en stor besvikelse den här säsongen och man är långt ifrån en slutspelsplats. Man ligger alltså fjärde sist i ligan och det var väldigt längesen Chicago gått så pass dåligt som man gjort iår. Vad det beror på är väl svårt att säga. Man har ett par nya killar av yngre generationen som gjort det okej, men det tar väl lite tid för dem också att växa in i det hela. Storstjärnor som Patrick Kane och Jonathan Toews har gjort det okej, men har inte varit på samma nivå som tidigare och det är nycklar till att man ska gå bra. Det känns lite som att motivationen har dött helt hos många av spelarna och att då möta Boston som gått som tåget en hel säsong blir oerhört tufft. Gårdagens match var det egentligen ett lag på banan. Chicago gjorde vad man skulle och kontrade bort Boston i två perioder, men orkade inte stå emot i sista perioden där man förlorade med 4-0. Bostons styrka över hela banan är det inte många som har. Jag tror man har väldigt bra chanser att ta hem Stanley Cup senare i vår. Storstjärnorna levererar samtidigt som de yngre kompletterar de äldre väldigt bra. Tampa Bay har gjort en grym säsong och ligger sex poäng före Boston, men frågan är om inte Bruins är ett bättre lag om man ser till helheten. Jag tror man avfärdar Chicago ännu en gång idag till ett helt okej odds.

Talar för spelet

  • Boston har varit otroligt bra under hela säsongen. Man har inte haft någon speciell formdipp utan man tuggar på i vanlig ordning. Stjärnspelare som Bergeron, Marchand och Pastrnak har den här säsongen varit bland de bättre i hela ligan.
  • Chicago kommer aldrig ur sin formsvacka. Även fast man skapar mycket lägen så får man inte den utdelningen man är vana vid. Dessutom släpper man in väldigt mycket mål och då är det klart det blir svårt att vinna matcher när man får så pass psykologiska mål emot sig.
  • Corey Crawford har varit långtidsskadad och det är en av anledningarna till att man gått så pass dåligt. Inte för att kasta skit på de Forsberg, Glass och nu Berubé som har stått istället för honom, men det är klart det är ett otroligt stort avbräck och ingen av de tidigare nämnda är i närheten av Crawford.
  • Jag tror det passar bättre för Boston att spela på bortaplan mot Chicago. Man kommer inte vara lika offensiva och på så vis minimera kontringslägena som Chicago fick på Boston igår. Tror Chicago får det tufft att göra mål idag och Boston med den formen man har ska inte ha några problem att göra minst tre mål idag.

Talar emot spelet

  • Det är klart man är rädd för namnet Chicago. Det har varit ett storlag de senaste säsongerna och med stjärnor som Kane och Toews är man i grunden rätt bra ändå.
  • Som vanligt så är man lite rädd för Chicago. De gör riktigt bra matcher ibland där man skapar mycket lägen och får man lite utdelning så är man farliga för alla lag. Man är lite bättre i grunden än vad resultaten har visat.

Jag tycker det var klasskillnad på lagen igår och att Boston släppte fyra mål var en tillfällighet. Det ska man inte göra idag igen. Boston är i storform och kommer fortsätta sin målskörd framåt. Därför testas Boston inklusive övertid/straffar hos ComeOn till oddset 1.71.

Lycka till!

/Heden

  • 500% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback