Reklam

Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks: 1

Matchcenter
24 oktober 2018 at 02:30 - Hockey, USA - NHL
United Center
23 okt 2018 at 17:19 (Uppdaterad 24 okt 2018 at 05:10) 23/10
31
0
Chans (1-2): 60-40%
Spelvärde: 103,20%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 6/10
Hit/Miss: 3-1
Unibet Spela nu hos Unibet
Idag har vi en hel del matcher från NHL och vi hoppas på en bra natt såklart. En av matcherna jag tycker är intressant är den mellan Chicago och Anaheim. Hemmalaget har visat upp ett ganska dåligt försvarsspel, men idag lär man inte bli lika prövade.

Chicago är ett lag som jag kanske inte riktigt känner var man har. Man har ett par spelare som är riktigt duktiga och står för rutinen i ett annars ganska ungt Chicago. Det är väl också därför man spelar lite av den så kallade ”juniorhockeyn”, vilket innebär en hel de fart, och det åt båda hållen. Jag tror man är ett lag som på sikt kommer bli väldigt bra, så länge man får ordning på sitt försvarsspel. Anaheim har gått klart bättre än förväntat och dessutom med tanke på att man som vanligt haft en del skador. Man lider fortfarande av ett par avbräck, men inget som verkar störa dem alltför mycket. För mig känns dock Anaheim som ett ganska svagt lag. Perry är skadad fortfarande och lagets toppcentrar håller definitivt på att gå åt det sämre hållet. Spelare som Silfverberg och Rakell får ta allt större ansvar och frågan är hur de tar det helt enkelt. Chicagos toppspelare levererar fortfarande på en riktigt hög nivå och laget Chicago känns snäppet hetare överlag.

Talar för spelet

  • Chicago har haft det rätt tufft defensivt, men har haft rätt tufft offensivt motstånd emot sig. Idag kommer man inte bli lika bombarderade med skott som man brukar och vi lär få se ett lugnare försvarsspel.
  • Corey Crawford är tillbaka efter en lång tids skada. Han har gjort två framträdanden sedan comebacken och ståtar med 94.1 i räddningsprocent. Tror det kommer bli ett lyft för hela Chicago framöver.
  • Stjärnorna glänser mer hos Chicgao. Som jag var inne på så levererar Kane och Toews. Getzlaf har inte kommit in i det riktigt ännu och Rakell har inte alls varit i samma form som han borde kunna vara i.

Talar emot spelet

  • Chicagos defensiv oroar. Man fyller på med mycket folk framåt och spelar Ducks disciplinerat idag så kommer man få en hel del bra kontringslägen.

Jag tycker det här spelet känns ganska bra på förhand. Lite tråkiga skador i Ducks och samtidigt känns Chicago klart hetare för tillfället än vad Anaheim gör. Jag testar Chicago att vinna inklusive OT/SO till oddset 1,72 hos Unibet.

Lycka till!

/Heden

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback