Reklam

Chelsea - Southampton: 1 (0-1)

Matchcenter
2 oktober 2021 at 16:00 - Fotboll, England - Premier League
Stamford Bridge    Martin Atkinson
1 okt 2021 at 15:18 (Uppdaterad 2 okt 2021 at 17:56) 01/10
14
0
Chans (1-X-2) handikapp inkluderat: 55-25-20%
Spelvärde: 118,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss: 3-1
Betsafe Spela nu hos Betsafe

Efter två tunga förluster i rad för Chelsea mot två av Europas bästa lag är det i helgen dags för dem att hemma på Stamford Bridge ta emot ett Southampton som fortfarande inte har inkasserat en seger sedan Premier League 2021/22 drog igång. I Londonlaget har Lukaku gått mållös fyra matcher i rad och trots ett jätteläge att kvittera i mötet mot Juventus i veckan, brände han den långt över målet. Men då Turin-laget sitter på ett av fotbollsvärldens bästa försvar som knappt gav några ytor för Chelsea-spelarna att röra sig på är Southampton i jämförelse ett försvagat lag sedan förra spelåret.

Fler odds och marknader på matchen i vårat matchcenter!

Trots att Ralph Hasenhüttl inte lett sitt lag till en endaste seger ännu i årets upplaga av Premier League har de spelat bra mot topplagen i ligan. De har kryssat hemma mot Manchester United och West Ham. Spelat oavgjort har de gjort även mot de regerande engelska mästarna Manchester City när de möttes i den femte omgången på Etihad. De kommer dock från en förlust i den senaste ligamatchen när de tog emot Wolves på hemmaplan. Deras första seger känns långt borta då laget är rejält försvagat sedan Danny Ings och Jannik Vestergaard lämnade under sommaren.

De senaste två mötena lagen emellan har varit jämna tillställningar som slutat med kryss. Men Southampton var ett lag med ett långt mycket bättre spelarmaterial då och värvningarna de tagit in för att ersätta spelarna som lämnat känns som en nedrustning. Tippar att Chelsea knappast kommer tappa poäng i helgens möte då de vet vad som står på spel här och självklart kommer de inte låta den övriga topptrion dra ifrån i tabellen. Mitt tips är att Chelsea vinner med åtminstone 2 mål och spelar därför ettan på det Europeiska handikappet hos Betsafe till oddset 2.15.

  • 100% upp till 100 kr i välkomstbonus!
  • Snygg sajt
  • Flera specialspel

Kommentarer

Feedback