Reklam

Chelsea - Bayern Munich: 2 (1-0)

Matchcenter
25 februari 2020 at 21:00 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Stamford Bridge    Clément Turpin
24 feb 2020 at 13:49 (Uppdaterad 25 feb 2020 at 22:52) 24/02
52
0
Chance (1-X-2) including handicap: 40-25-35%
Spelvärde: 112,00%
Lägsta spelbara odds: 2,86
Units: 4/10
Hit/Miss: 0-3
Betfair Sportsbook Spela nu hos Betfair Sportsbook
Bayern München kommer in i den här reprisen på Champions League-finalen 2012 som klara favoriter i mina ögon. Laget går som en maskin i Bundesliga och kan mycket väl avgöra dubbelmötet redan här i första matchen.

Det brukar bli målrikt när Chelsea och Bayern München spelar fotboll. De fyra senaste gångerna klubbarna möts har bägge elvorna nätat och vissa resultat har svävat iväg till 5-6 mål.

Den som inte vill ta ställning för eller emot något av lagen kan mycket väl finna värde i överspelet, även om det oddset rasat. Chelseas matcher i Champions League den här säsongen har snittat 3,33 mål.

Chelsea är normalt sett starka hemma när det kommer till Europaspel. På de 14 senaste matcherna på Stamford Bridge har man 8 segrar, 5 oavgjorda och bara en enda förlust i internationella cuperna.

Obesegrade Bayern München siktar på titeln

Bayern München stormade fram i gruppspelet där man vann alla 6 matcher. Fem av segrarna var med minst två måls marginal och i snitt nätades det 5,33 gånger (bägge lagens målskörd inräknad).

Tyskarna är obesegrade borta i Europaspelet i 12 raka matcher (9 segrar och 3 oavgjorda) och de har gjort 2 mål eller fler i alla utom en.

På engelsk mark har man 2 segrar, 2 oavgjorda och 2 förluster, där segrarna passande nog för den här matchen tagits i London.

Har Lampard vad som krävs?

Chelsea kommer till den här matchen med tre färska poäng från mötet med Tottenham i helgen. Det var på tiden för Frank Lampard som i tre matcher innan suktat efter segrarna. Laget får klara sig utan Kanté och Pulisic och det verkar inte vara givet vem av Kepa eller Caballero som får vakta kassen.

Robert Lewandowski är i storform för Bayern München och även om Chelsea kan hota tyskarnas defensiv så ser jag Bayern som allt för tunga i det här mötet. Jag tror gästerna öser på från start och att Chelsea kan bli lite sega i benen mot slutet efter lördagsmatchen mot Tottenham.

Magkänslan säger att det här kan rinna iväg ordentligt i en målrik och underhållande match. 1-4?

  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Världens största spelbörs
  • Även poker & casino

Kommentarer

Feedback