Reklam

Chelsea - Barcelona: 2

Matchcenter
20 februari 2018 at 20:45 - Fotboll, Europa - UEFA Champions League
Stamford Bridge    Cuneyt Cakir
19 feb 2018 at 09:25 (Uppdaterad 20 feb 2018 at 22:40) 19/02
103
0
Chans (1-X-2): 20-30-50%
Spelvärde: 109,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
Betsson Spela nu hos Betsson

Stormatch på Stamford Bridge när Chelsea tar emot Barcelona. Hemmalaget kommer med två raka segrar i ryggen och kan möjligtvis vara på väg ur den formdipp man befann sig i för ett par veckor sedan. Barcelona har seglat ifrån rejält i ligaspelet och kan ägna fullt fokus på Champions League. Jag tycker bortalaget borde vara större favoriter här än vad oddsen ger sken av!

 

Talar för spelet:

  • Chelsea hade en tung period för ett par veckor sedan där man förlorade mot Arsenal, Bournemoth och Watford. Alla tre lagen är spelande motståndare som föredrar att äga boll, något som Chelsea visat sig ha stora problem emot. Barcelona då? Ett mer spelande lag är svårt att hitta, därför tror jag mig se ett hemmalag som kommer få stora problem här.
  • Chelsea måste gå framåt i matchen för att få med sig ett bra resultat inför returen. Det kommer ge spelare som Messi, Suarez och Iniesta mer ytor att operera på.
  • Barcelona har inte förlorat en match i varken liga- eller Europaspelet denna säsong och jag har otroligt svårt att se hur Chelsea ska bli det laget som bryter trenden.
  • Harmonin känns inte 100% i hemmalaget. Flera uttalanden om Antonio Contes framtid har kommit upp till ytan och jag tycker laget saknar riktigt vassa anfallsalternativ. Mycket väger åt bortalagets favör här.
  • 100% upp till 1000 SEK i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback