Reklam

Chelsea - Arsenal: Över 2,5 Mål - Speltips & Rekar

Matchcenter
20 april 2022 at 20:45 - Fotboll, England - Premier League
Stamford Bridge    Jonathan Moss
20 apr 2022 at 12:14 (Uppdaterad 20 apr 2022 at 22:40) 20/04
8
0
Chans (över-under): 65-35%
Spelvärde: 133,90%
Lägsta spelbara odds: 1,54
Units: 9/10
Hit/Miss: 2-4
Betsson Till Betsson
Odds och speltips på mötet mellan Chelsea - Arsenal från omgång 25 av Premier League

Viktig match för Chelseas moral

När Chelsea åkte ur Champions League mot Real Madrid för en vecka sedan har Tuchels gäng enbart FA cupen kvar att spela om denna säsong. I Premier League är nämligen gapet upp till toppen för stort, i ligacupen förlorade man mot Liverpool i finalen och Real Madrid blev för tuffa i semifinalen av CL. Att Chelsea slutar topp fyra denna säsong får ses som klart. Men, ett Londonderby är alltid ett Londonderby och Chelsea kommer gå för vinsten. Trots att Chelsea har vacklat lite den senaste tiden är man fortfarande ett bättre lag än Arsenal för tillfället. Den 15:e maj har Chelsea chansen att rädda säsongen då man möter Liverpool i FA cup-finalen. Men för att lyckas slå ett ruggigt starkt Liverpool gäller det att man kommer formtoppade till matchen. Räkna med att Chelsea kommer gå all in mot Arsenal för att avsluta säsong på bästa möjliga sätt.

Viktiga poäng på spel för Arsenal

Om Arsenal vill spela Champions League nästa säsong måste man vinna mot Chelsea. I skrivande stund ligger Arsenal på en femte plats i ligan. Och, som alla vet, är det ligans fyra bästa lag som kvalificerar sig till CL. För ett par veckor sedan var man inne i en mycket bra period där vinsterna avlöste varandra. Men med tre raka förluster i bagaget är det svårt att veta vart Artetas gäng egentligen står inför derbyt. Om Arsenal lyckas hitta tillbaka till den form man hade tidigare under säsongen finns det stora möjligheter att faktiskt vinna mot Chelsea. Det gäller dock att Arteta förbereder sina spelare väl. Pallar Arsenal trycket? Upp till bevis.

Chelsea fem senaste:

Chelsea – Crystal Palace, 2-0

Real Madrid – Chelsea, 2-3 (efter förlängning)

Southampton – Chelsea, 0-6

Chelsea – Real Madrid, 1-3

Chelsea – Brentford, 1-4

Arsenal fem senaste:

Southampton – Arsenal, 1-0

Arsenal – Brighton, 1-2

Crystal Palace – Arsenal, 3-0

Arsenal – Brentford, 4-1

Aston Villa – Arsenal, 0-1

Fler odds och marknader i vårat matchcenter!

Mitt speltips Chelsea – Arsenal

Chelsea kliver in i denna match som favoriter, med all rätt. Arsenal kommer med tre raka förluster till matchen – mot lag man egentligen ska vinna över. Hade Artetas gäng bara lyckats vinna, eller åtminstone ta poäng, mot Crystal Palace, Southampton och Brighton hade läget sett helt annorlunda ut rent tabellmässigt. För mig är det svårt att hitta en vinnare i matchen. Men jag tror att det blir många mål. Mitt spel på matchen blir över 2.5 mål.

  • 100kr gratisspel i välkomstbonus!
  • Stort utbud med bra odds
  • Användarvänlig sajt

Kommentarer

Feedback