Reklam

Celta de Vigo - Valencia: Under 2,5 Mål

Matchcenter
21 april 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Alberto Undiano
21 apr 2018 at 15:37 (Uppdaterad 21 apr 2018 at 18:05) 21/04
14
0
Chans (över-under): 50-50%
Spelvärde: 114,00%
Lägsta spelbara odds: 2,00
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Dagens andra match från La Liga hittar vi på Balaidos där Celta Vigo tar emot Valencia. Bolagen verkar tro på ett målkalas här men jag är inte lika övertygad då båda lagen saknar viktiga spelare i det offensiva.

Celta Vigo har gått ganska knackigt den här säsongen då laget placerar sig på en 10:e plats i tabellen med hela sju poäng upp till en europaplats. Inte heller formen är särskilt god trots att laget plockat poäng i fyra av de fem senaste omgångarna. De har endast en seger på dessa matcher och det håller inte om de vill spela i Europa League nästa säsong. Stark insats hemma mot Barcelona (2-2) och laget har gjort hela sex mål på de två senaste hemmamatcherna. Ska dock nämnas att Iago Aspas har gjort hela fyra av dessa mål och han kommer inte till spel idag på grund av en muskelskada. Givetvis ett blytungt avbräck för det offensiva då han är lagets bästa målskytt och placerar sig på en fjärdeplats i ligans skytteliga med 20 fullträffar. Därför lutar det åt en mer defensiv uppställning idag då jag tror att tränare Unzue har stor respekt för motståndet. Det blir nog inte alls samma gas framåt som det brukar bli inför de egna fansen. Dessutom är högerback Hugo Mallo tillbaka från avstängning och det stärker upp defensiven.

Valencia har gått riktigt starkt den här säsongen då laget placerar sig på en 4:e plats i tabellen och har stadigt grepp om en plats till Champions League nästa säsong. 10 poäng till godo på jagande Betis är ett avstånd som de inte ska behöva tappa. Med tanke på tabelläget så behöver inte Valencia jaga någonting här, jag tror att Marcelino mycket väl kan nöja sig med en poäng efter två raka förluster i raden. I regel så brukar även Valencia spela betydligt mer defensivt på resande fot än vad de gör hemma på Mestalla. Till dagens match så saknas dessutom Dani Parejo som drog på sig ett rött kort i senaste ligamatchen mot Getafe (1-2). En viktig kugge i båda ändar av planen men jag ser det som ett större avbräck för det offensiva med sina sju mål och åtta assist. Även ytterback Gaya saknas till dagens match men där tycker jag att Lato är en ganska fullgod ersättare, så det ska inte göra lika mycket.

Talar för spelet:

  • Hemmalaget saknar sin skyttekung Iago Aspas och det är ett blytungt avbräck för det offensiva. 20 mål denna säsong säger det mesta.
  • Gästerna har mittfältaren Parejo avstängd och han är en viktig kugge för det offensiva med sina sju mål och åtta assist.
  • Valencia spelar mer defensivt på bortaplan och kan nog mycket väl nöja sig med en pinne här för att hålla Betis på behörigt avstånd.

Med förutsättningarna så tror jag inte på målkalas här och då måste vi bara gilla de 2,28 som Unibet erbjuder för under 2,5 mål i matchen. En insats strax över medel åker in!

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback