Reklam

Celta Vigo - Real Valladolid: Under 2,5 Mål

Matchcenter
22 september 2018 at 16:15 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Eduardo Prieto
22 sep 2018 at 11:06 (Uppdaterad 22 sep 2018 at 18:10) 22/09
24
0
Chans (över-under): 47-53%
Spelvärde: 106,00%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss: 3-3
Betser Spela nu hos Betser
Balaidos bjuder in till match under lördagen då Celta Vigo gästas av nykomlingen Valladolid. Gästerna spelar en otroligt defensiv fotboll och därför tror jag att detta kan bli en målsnål historia till fint odds.

Celta Vigo har fått en fin start på säsongen då laget placerar sig på en tredjeplats i tabellen med sju inspelade poäng. Det tog dock stopp i senaste omgången borta mot Girona (2-3) där försvarsspelet lämnade en del att önska. Jag tror därför att de kommer vara mer noggranna i den biten till dagens match och se till att de inte åker på några farliga kontringar. Valladolid kommer förmodligen backa hem och sedan tror jag att vi får se ett Celta Vigo som rullar runt bollen utan att komma till de riktigt heta chanserna. Defensiva avbräck i Cabral och Hugo Mallo men samtidigt ställs de nu mot ligans sämsta offensiv, så det ska inte vara någon större fara.

Valladolid är nykomlingar i La Liga och har haft det väldigt tufft inledningsvis med endast två pinnar på kontot. Väldigt tajta defensivt ska sägas men det offensiva spelet är nästintill helt obefintligt. Toni Villa sätter fart när han får bollen och det är en herre som kan hitta på något i offensiv väg, men varken Enes Unal eller Oscar Plano håller någon större klass i högstaligan. Detta är en tuff bortamatch för Valladolid där de utan tvekan är väldigt nöjda med en poäng. Att kasta loss och spela anfallsfotboll helt plötsligt hade varit rena självmordet och det tror jag inte heller att vi kommer få se. Så länge det är mållöst är gästerna nöjda och därför tror jag på en ganska sömnig tillställning.

Betser erbjuder dubbla gånger för under 2,5 mål i matchen och det testas med en medelinsats!

/[email protected]

  • Pengarna tillbaka vid 0-0
  • Stort fokus på Premier League
  • Snygg sajt

Kommentarer

Feedback