Reklam

Celta de Vigo - Real Madrid: Över 5,5 kort

Matchcenter
7 januari 2018 at 20:45 - Fotboll, Spanien - Primera División
Estadio Municipal de Balaidos    Santiago Jaime
7 jan 2018 at 12:25 (Uppdaterad 8 jan 2018 at 22:50) 07/01
44
0

Chans: 58%
Spelvärde: 107,88%
Lägsta spelbara odds: 1,72
Units: 5/10
Hit/Miss:
10Bet Spela nu hos 10Bet
Söndagens La Liga avslutas med ett riktigt fint möte då Real Madrid gästar Celta Vigo på Estadio Municipal de Balaidos. Tuff och tät match att vänta och med en kortglad herre vid pipan så tror jag vi kan få se en del varningar.

Om vi startar med att kika på antalet varningar den här säsongen så har Celta Vigo samlat på sig 48 kort, vilket innebär ett ganska högt snitt på 2,8 kort per match. Lite intressant är att anfallarna Maxi Gomez och Iago Aspas samlat på sig en hel del varningar, vilket är positivt för spelet. Två herrar som stångar på ordentligt uppe på topp och som dessutom snackar en hel del med domaren.

Bollar vi över till Real Madrid så har de dragit på sig 37 varningar den här säsongen, vilket blir ett snitt på nästan exakt två kort per match. Inte helt oväntat är det Ramos och Carvajal som tagit flest kort och det är lite synd att ingen av dessa två är med i dagens match. Men jag förväntar mig en tuff och hård match och då finns det fler kandidater till att plocka en ostskiva eller två.

Domaren i dagens match är Jaime Latre och det tycker jag är väldigt passande för kortspelet. Han har ett högt snitt på 6,4 kort per match och är faktiskt den som snittar flest röda kort den här säsongen. Han kommer närmast från mötet Levante - Leganes där han hittade 12 gula och 2 röda kort.

Jag tror att Celta Vigo kan hålla jämna steg med Real Madrid idag och då borde vi få en bra temperatur matchen igenom. När dessutom Jaime Latre håller i visselpipan så tror jag att vi sticker över 5,5 kort här. Vi spelar hos 10Bet där ett gult kort = 1 och ett rött kort = 2. Maximalt antal kort per spelare är 3.

/[email protected]

  • Höga limiteringsgränser
  • Ute med odds tidigt
  • Bra sportprodukt

Kommentarer

Feedback