Reklam

Celta de Vigo - Málaga: Över 2,5 Mål

Matchcenter
18 mars 2018 at 18:30 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Alberto Undiano
17 mar 2018 at 21:10 (Uppdaterad 18 mar 2018 at 20:20) 17/03
110
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 7/10
Hit/Miss:
CoolBet Spela nu hos CoolBet
Estadio Municipal de Balaidos står som värd för söndagens möte mellan Celta Vigo - Malaga. Det finns inget annat än tre poäng som räknas för båda lagen och det borde ge oss en öppen matchbild med många mål.

Celta Vigo har inte haft någon rolig säsong då laget placerar sig på en 11:e plats i tabellen med 38 poäng på kontot. Helt klart underkänt sett till vilken trupp tränare Unzue har till sitt förfogande. Det finns fortfarande chans att nå europaspel men då gäller det verkligen att laget steppar upp och börjar plocka trepoängare. På hemmaplan mot den här typen av motstånd finns det inget annat än seger som räknas och jag tror vi kommer få se ett väldigt offensivt hemmalag som vill ta revansch från förra veckans nederlag mot Atletico Madrid (0-3). Det finns kapacitet nog för att ordna överspelet på egen hand men med det försvarsspel som Celta Vigo visat under säsongen så tror jag att Malaga kan hjälpa till att nå minst tre mål i matchen. Celta är förvisso obesegrade i fem raka hemmamatcher men laget har släppt in sju mål på dessa matcher, så poängen har inte ramlat in tack vare något stabilt försvarsspel.

Malaga har haft en urusel säsong så här långt då laget placerar sig som jumbo i La Liga med endast 13 inspelade poäng. Eftersom Levante börjat vinna matcher helt plötsligt så är det nu hela 14 poäng upp till säker mark för Malaga. Det innebär att man inte reser till Balaidos för att nöja sig med något oavgjort resultat, här är det seger som gäller. För att vinna krävs det att man gör mål och just den biten har Malaga haft en hel del bekymmer med denna säsong. Med sina 16 mål är de faktiskt sämst i hela ligan så här långt. Jag tycker dock att de tar sig till många lägen och här kan de få en matchbild som passar dem bra. Med spelare som Rolan, El Nesyri och Chory Castro så kommer det gå fort när Malaga vänder spelet. Där har Celta Vigo haft en hel del bekymmer på hemmaplan under säsongen, med lite väl offensivt spel och dåligt hemjobb.

Talar för spelet:

  • Celta Vigo jagar europaspel och Malaga jagar säker mark. Vi kommer få se två lag som går för segern fullt ut här. Ett oavgjort resultat är inte av intresse.
  • Celta Vigo har fin målform på hemmaplan med elva mål på de fem senaste omgångarna. Samtidigt har de även släppt in sju stycken mål på dessa matcher. Det brukar bli lite väl offensivt inför de egna fansen.
  • Vi har fått se många målglada matcher på Balaidos den senaste tiden. Fyra av de fem senaste har nämligen klivit över 2,5 mål. 

Jag tror vi kommer få se två väldigt offensiva lag i den här matchen och då ska vi kunna få se nätrassel tre gånger om. Celta Vigo har en mycket stark offensiv men försvarsspelet håller inte alls samma klass och det kan Malaga utnyttja. Över 2,5 mål spelas därför till 1,95 hos Coolbet.

/[email protected]

  • Hög återbetalning
  • grymt bra välkomstbonus
  • relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback