Reklam

Celta de Vigo - Las Palmas: Celta Vigo Ö5,5 Hörnor

Matchcenter
5 mars 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Ricardo De Burgos
5 mar 2018 at 19:02 (Uppdaterad 5 mar 2018 at 22:29) 05/03
61
0
Chans: 53%
Spelvärde: 104,94%
Lägsta spelbara odds: 1,89
Units: 5/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Jag har redan varit inne på en stabil hemmavinst i det här mötet då jag tror att Celta Vigo kommer trycka ner Las Palmas ordentligt mot den egna kassen. Därför är det även intressant med antal hörnor för hemmalaget till ett fint odds.

Det är ingen vågad gissning att det är Celta Vigo som kommer ta hand om bollinnehavet här och sätta tryck mot gästernas mål. De har kunnat ladda ordentligt för den här matchen och vill nog sätta högsta fart från början för att överraska lite. Las Palmas å andra sidan har haft lite mindre vila och de fick springa ordentligt i senaste ligamatchen mot Barcelona (1-1). Dessutom saknar de viktiga spelare till dagens match så Paco Jemez lär dra tillbaka trupperna till en början för att inte gå bort sig i försvarsspelet.

En sådan matchbild innebär att Celta Vigo lär försöka komma runt på kanterna och där har man herrar som tycker om att utmana i form av Sisto och Aspas. Med en Maxi Gomez i straffområdet så lär de inte heller ha några problem med att försöka piska in bollen i boxen. Jag tror att detta blir en match som liknar den Celta Vigo hade mot Espanyol (2-2) på hemmaplan för ett tag sedan. Där hade de dryga 70% bollinnehav och vann hörnorna med 9-1 till slut. I övrigt har de inte skapat jättemånga hörnor på hemmaplan den senaste tiden men Real Madrid (2-2), Betis (3-2) och Eibar (2-0) är lag som matchat Celta i bollinnehavet. Det tror jag inte att Las Palmas kommer göra.

Vi testar hemmalaget över 5,5 hörnor där Unibet sticker ut en smula med fina 1,98. En medelinsats åker in!

/[email protected]

  • 200% upp till 2000 SEK i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Bättre odds än de flesta

Kommentarer

Feedback