Reklam

Celta de Vigo - Las Palmas: (AH: -1,5) 1

Matchcenter
5 mars 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Ricardo De Burgos
5 mar 2018 at 00:40 (Uppdaterad 5 mar 2018 at 22:48) 05/03
134
0
Chance (1-X-2) including handicap: 48-0-52%
Spelvärde: 106,08%
Lägsta spelbara odds: 2,08
Units: 5/10
Hit/Miss:
Bethard Spela nu hos Bethard
Måndagsmatch från La Liga som vi denna vecka hittar på Balaidos där Celta Vigo tar emot Las Palmas. Gästerna fick slita ordentligt mot Barcelona senast och med en hel del avbräck så tror jag inte att de räcker till här.

Celta Vigo har inte alls gått särskilt bra den här säsongen då laget placerar sig på en 11:e plats i tabellen med 35 poäng på kontot. De är fortfarande med i kampen om en europaplats men just nu är de sex poäng bakom Villarreal så det är endast seger som gäller här. Det blev förlust i senaste omgången mot Girona (0-1) men det var på bortaplan där jag tycker att Celta inte alls fungerat på slutet. Nu är det mer passande motstånd, på hemmaplan, och laget har kunnat ladda ordentligt inför den här uppgiften då de spelade sin senaste match i tisdags. Skadeläget ser även det mycket bra ut då det endast är mittback Fontas som saknas inför måndagens drabbning. Det lär innebära bästa möjliga elva från Unzue och då ska Las Palmas få det riktigt tufft att räcka till.

Las Palmas har inte haft någon rolig säsong då laget placerar sig på en nedflyttningsplats med endast 20 inspelade poäng. Endast en pinne upp till Levante på säker mark men de kommer få slita otroligt hårt för att stanna kvar i högstaligan. Heroisk insats i senaste omgången hemma mot Barcelona (1-1) men det är en match som utan tvekan kan sitta kvar i benen här. Den spelades så sent som i torsdags och det var en match där de flesta spelare tömde sig ordentligt på krafter. Dessutom tvingas de nu resa och det är ett klart minus. Poängen mot Barcelona blev även dyrköpt på många andra sätt då ytterback Dani Castellano åkte på en skada och anfallare Jonathan Calleri fick sitt femte gula kort. Sedan tidigare hittar vi även Penalba, Bigas och Jairo på skadelistan. Största avbräcket är utan tvekan Calleri som stått för sju ligamål den här säsongen och tagit över det offensiva ansvaret efter att klubben sålt Jonathan Viera. Nu ser det inte roligt ut framåt i planen.

Talar för spelet:

  • Celta Vigo har kunnat ladda ordentligt inför den här uppgiften då de spelade sin senaste match i tisdags. Las Palmas spelade så sent som i torsdags och de fick springa rejält mot Barcelona.
  • Las Palmas har en del viktiga spelare på skadelistan och dessutom saknar de offensivt krut i Calleri. Efter att klubben sålt Remy och Viera så är det oklart vem som ska göra det framåt. Tillsammans har dessa tre stått för 16 av lagets 19 mål denna säsong.
  • Skadeläget ser otroligt bra ut hos Celta Vigo som endast saknar mittback Fontas. En annan mittback, Gustavo Cabral, är tillbaka efter avstängning för att stärka upp det defensiva.
  • Las Palmas har ett mycket dystert bortafacit trots att de plockat poäng i två raka bortamatcher. Raden 1-3-9 tillsammans med målskillnad 5-28 är inte rolig.
  • Hemmaspelet har sett bra ut för Celta Vigo den senaste tiden med två vinster och två kryss på de fyra senaste. Motståndet har varit betydligt tuffare än det som väntar nu.

Talar emot spelet:

  • Las Palmas lär åka till Balaidos för att parkera bussen och de är nog mer än nöjda med ett oavgjort resultat här. Så länge det är lika på resultattavlan lär de inte röra sig allt för mycket framåt.

/[email protected]

  • Lättnavigerad sajt
  • Höga odds
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback