Reklam

Celta de Vigo - Getafe: Över 5,5 Kort

Matchcenter
1 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Guillermo Cuadra
30 sep 2018 at 23:56 (Uppdaterad 6 okt 2018 at 13:57) 30/09
44
0
Chans: 55%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss:
Bet365 Spela nu hos Bet365
Måndagsmatch från La Liga som vi denna vecka hämtar från Estadio Municipal de Balaidos. Jag brukar gilla kortspel när Getafe är i farten och jag tycker att motståndet plus domare är rätt för det även denna gång.

Vi startar med att kika på lagens kortsnitt hittills denna säsong och hittar Celta Vigo på totalt 17 varningar, vilket ger oss ett snitt på drygt 2,8 kort per match. Det är backlinjen med Mallo och Cabral som leder den interna kortligan men det finns även heta spelare framåt i planen med Iago Aspas på två ostskivor så här långt. Han är ganska gnällig av sig och lär inte få någon mild behandling av gästernas backlinje. Bollar vi över till Getafe så har de dragit på sig hela 23 kort så här långt, vilket är ett snitt på höga 3,8 kort per match. Inte helt oväntat är det Djene som leder kortligan på 4 varningar men hans kollegor i backlinjen spelar också väldigt tufft och ovårdat, vilket brukar ge oss en taskig stämning på planen.

Om vi ska ta en närmare titt på domaren i denna match så är det en ganska orutinerad herre i form av Guillermo Cuadra Fernández. Han gjorde tre säsonger i den spanska andraligan innan han flyttades upp till La Liga inför denna säsong. Så här långt har han hunnit med två matcher i högstaligan och han är faktiskt den domare som delat ut minst antal kort, fyra till antalet. Men vi ska inte dra för stora växlar på detta då han fått väldigt tacksamma uppgifter. I mötet Girona - Valladolid var det spel mot ett mål och i Levante - Sevilla drog gästerna ifrån tidigt och släckte all hetta som fanns i den matchen. Här förväntar jag mig en tuff och tät tillställning, vilket kan bli svårt att hantera för en orutinerad domare.

Det har haglat kort mellan dessa två lag den senaste tiden och jag tror på nytt kortkalas under måndagskvällen. Bet365 erbjuder oddset 1.95 för över 5,5 kort i matchen och den får sig en insats strax över medel.

/[email protected]

  • Regler och villkor gäller
  • Ansvarsfullt spelande
  • 18+ åldersgräns

Kommentarer

Feedback