Reklam

Celta de Vigo - Eibar: Över 2,5 Mål

Matchcenter
24 februari 2018 at 13:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Carlos Del Cerro
23 feb 2018 at 14:02 (Uppdaterad 24 feb 2018 at 15:00) 23/02
141
0
Chans (över-under): 60-40%
Spelvärde: 114,60%
Lägsta spelbara odds: 1,67
Units: 8/10
Hit/Miss:
ComeOn Spela nu hos ComeOn
Lördagens La Liga sparkar igång kring lunch och vi gör det med Celta Vigo - Eibar från Estadio Municipal de Balaidos. Två offensivt skickliga lag som jagar en europaplats, så här förväntar jag mig mål!

Celta Vigo har inte gjort succé denna säsong då laget placerar sig på en 11:e plats i tabellen med 32 inspelade poäng. De har fortfarande chans på en europaplats, men med sex pinnar upp till Villarreal så är det endast seger som gäller här om de ska blanda sig i den striden. En del tveksamma prestationer på slutet då laget endast plockat en poäng på de tre senaste omgångarna. Riktigt svagt när motståndet varit Alaves (1-2), Espanyol (2-2) samt Getafe (0-3). Det är utan tvekan det defensiva spelet som ställt till det denna säsong och på hemmaplan, i jakten på tre poäng, lär inte den prioriteras. Här är det alltid full gas framåt som gäller och lika usla som de är bakåt, lika bra är de i den offensiva delen. Med spelare som Maxi Gomez, Pione Sisto och Iago Aspas så kommer de skapa heta lägen.

Eibar hade en bedrövlig start på säsongen men de har spelat upp sig ordentligt då laget placerar sig på en 7:e plats i tabellen med bra häng på en europaplats. Förlust i senaste omgången hemma mot Barcelona (0-2) men annars har baskerna visat en mycket bra form den senaste tiden, speciellt på bortaplan. De har inte spelat många målglada bortamatcher men samtidigt så tycker jag inte att det varit något passande motstånd för det heller. Leganes (1-0) och Getafe (0-0) är kända för att spela väldigt tajt och försvarsinriktat, i det facket kan vi definitivt inte placera motståndet i den här matchen. Eibar vill precis som Celta Vigo spela en offensiv fotboll och därför kan vi förvänta oss en bra matchbild för överspelet här.

Talar för spelet:

  • Två lag som jagar en europaplats och ett oavgjort resultat borde därför inte vara av intresse för något av lagen. Det borde innebära en öppen matchbild.
  • Celta Vigo är väldigt starka offensivt men defensivt ser det allt som oftast bedrövligt ut. Galicierna har även fem raka matcher med över 2,5 mål.
  • Eibar hade problem med målskyttet i början av säsongen men har fått snurr på den biten nu. 16 mål på de 10 senaste matcherna.

/[email protected]

  • 500% upp till 500 SEK i välkomstbonus!
  • Bra utbud
  • Snabba utbetalningar

Kommentarer

Feedback