Reklam

Celta de Vigo - Deportivo Alavés: Över 2,5 Mål

Matchcenter
19 oktober 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    Carlos Del Cerro
19 okt 2018 at 20:11 (Uppdaterad 19 okt 2018 at 22:55) 19/10
22
0
Chans (över-under): 55-45%
Spelvärde: 107,25%
Lägsta spelbara odds: 1,82
Units: 6/10
Hit/Miss: 0-1
CoolBet Spela nu hos CoolBet
La Liga är tillbaka efter landslagsuppehållet och först ut hittar vi Celta Vigo - Alaves från Balaidos. Två lag som gillar den offensiva fotbollen och därför tror jag vi kan få se en del mål i afton.

Celta Vigo har fått en hyfsad start på säsongen då laget placerar sig på en mittenposition i tabellen med tio inspelade poäng. Formen är dock inte den bästa, med tre poäng på de fem senaste matcherna, så räkna med ett otroligt hungrigt hemmalag som går hårt för tre poäng här. Offensiven finns det inte mycket att klaga på så här långt in på säsongen, 13 mål framåt är en bra siffra på nio matcher och merparten av dessa mål har de gjort hemma på Balaidos. Defensivt finns det dock en hel del att arbeta på och här finns risken att de blottar sig lite väl mycket. Alaves har visat prov på väldigt skickligt kontringsspel så här långt och det kan straffa sig. Lång frånvarolista hos hemmalaget idag men det enda ordentliga avbräcket är anfallare Maxi Gomez som stått för fyra mål hittills. I övrigt stryker vi även Jensen, Mazan, Araujo, Kevin, Radoja och Jozabed.

Alaves har fått en pangstart på den här säsongen då laget parkerar på en sjätteplats i La Liga med hela 14 pinnar på kontot. Ett par bottennapp på slutet mot Getafe (1-1) och Levante (1-2) men självförtroendet bör vara på topp efter senaste omgångens vinst hemma mot Real Madrid (1-0). Det här kommer dock bli en helt annan typ av match där jag förväntar mig att Alaves tar lite större risker framåt och blottar sig lite mer defensivt. De är inte alls lika blyga i det offensiva spelet längre och därför tror jag på en underhållande match som svänger en del åt båda håll. Vi fick se det mot Levante på bortagräs och även gången innan på resande fot, i målkalaset mot Rayo Vallecano (5-1). Hos gästerna stryker vi Maripan och inte heller Guidetti kommer till spel.

Två lag som gillar en offensiv fotboll borde ge oss en trevlig match att bevittna. Jag tror vi har minst tre mål på tavlan efter 90 minuter och spelar därför över 2,5 mål till 1,95 hos Coolbet.

/[email protected]

  • Odds som sticker ut
  • Grymt bra välkomstbonus
  • Relativt enkla omsättningskrav

Kommentarer

Feedback