Reklam

Celta de Vigo - Barcelona: Över 3,0 Mål

Matchcenter
17 april 2018 at 21:00 - Fotboll, Spanien - LaLiga
Estadio Municipal de Balaidos    David Fernández
17 apr 2018 at 16:48 (Uppdaterad 17 apr 2018 at 22:51) 17/04
23
0
Chance (over-exact-under): 50-15-35%
Spelvärde: 107,50%
Lägsta spelbara odds: 1,70
Units: 6/10
Hit/Miss:
Unibet Spela nu hos Unibet
Fint möte på Estadio Balaidos under tisdagskvällen då Celta Vigo tar emot serieledande Barcelona. Det brukar bli målglada matcher mellan dessa två lag och jag tycker det är goda förutsättningar för det även denna gång.

Celta Vigo har haft en ganska misslyckad säsong så här långt då laget placerar sig på en 9:e plats i tabellen tillsammans med 43 inspelade poäng. Målet är givetvis att ta sig upp på en europaplats men då kommer det krävas en del segrar på de sex avslutande omgångarna om det ska bli verklighet. De har dock visat fin form på hemmaplan mot slutet där de bland annat slog tillbaka Sevilla (4-0) med stora siffror i senaste hemmamatchen. Offensivt ett väldigt skickligt lag och där kan de ruska om Barcelona som inte alls sett som bäst ut den senaste tiden. Frågan är dock om de har vad som krävs defensivt för att hålla koll på Messi, Suarez, Coutinho, Dembele osv? Det är oftast väldigt virrigt i försvaret hos Celta och till dagens match så saknas dessutom viktiga högerbacken Hugo Mallo. Nu lutar det åt att dansken Wass kliver ner och tar hand om ytterbacken och det är givetvis inte optimalt mot det här motståndet. Vi stryker även mittfältaren Pablo Hernandez som också är avstängd.

Barcelona ånger på i toppen av tabellen och med elva poäng till godo på tvåan Atletico Madrid så kommer det krävas en ordentlig genomklappning för att de ska missa ligatiteln. De har en cupfinal mot Sevilla som väntar till helgen så vi kommer nog få se en del rotation från tränare Valverde. Bland annat så stryker vi både Pique, Busquets, Rakitic och Iniesta till dagens match då samtliga lämnas hemma i Katalonien. Främst defensiva avbräck bland dessa namn och jag tycker att det sett lite darrigt ut i försvarsspelet den senaste tiden. CL-returen mot Roma (0-3) var ingen bra försvarsinsats och inte heller mot Valencia (2-1) i senaste ligamatchen såg det särskilt bra ut. Offensivt ser det desto bättre ut och Barcelona brukar trivas utmärkt mot Celta Vigo med 26 mål framåt på de sju senaste matcherna mot galicierna.

Talar för spelet:

  • Celta Vigo jagar europaspel och kan därför inte nöja sig med ett oavgjort resultat i dagens match. Det borde ge oss en öppen matchbild mellan två lag som verkligen vill vinna.
  • Barcelona väljer att vila nyckelspelare inför helgens cupfinal mot Sevilla, men det är främst defensiva kuggar såsom Busquets och Pique.
  • Även Celta Vigo brottas med en del defensiva bekymmer då ytterback Hugo Mallo och mittfältare Pablo Hernandez är avstängda.
  • Det brukar bli målglada matcher när dessa två lag drabbar samman. Kikar vi till de sju senaste matcherna lagen emellan så har sex stycken klivit över 3 mål.

/[email protected]

  • 100% upp till 2000 kr i välkomstbonus!
  • Svensk gigant inom betting
  • Specialodds på film och politik

Kommentarer

Feedback